KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Stavební práce. Střechy a fasády na klíč. Realizace interiérů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty. Izolatérské práce - zateplování budovy, tvorba fasády. Drobné stavební opravy, úpravy okolo domů: - terasy - chodníky - příjezdové cesty - ploty. Pronájem, půjčovna: - HAKI lešení. Výroba, prodej: - polystyrénové drtě, polystyrénová drť.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - pasivní domy. Pronájem, půjčovna: - lešení - stavební nářadí. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Straitflex pásky pro sádrokartony - sádrokartonářské pásky: - vyloučení tvorby prasklin a mikrotrhlin ve spojích desek.

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Stavby a rekonstrukce RD. Stavební firma. Rekonstrukce bytových jader.

Výstavba - dřevostavby . Výstavby dřevěných domů. Pokládka: - plovoucí podlahy - keramické dlažby - zámkové dlažby.

Malířské práce Podřezávání domů Zateplování fasád - podřezávání domů - nátěry proti vlhkosti Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní rekonstrukce - stavby na klíč Zednické práce

Výroba, prodej, služby: -výstavba -rodinné domy -byty -stavební práce.

Rodinné domy. Tesařské práce, interiérové exteriérové vybavení staveb.

Stavební a výkopové práce. Pokládání stavební oceli, elektroinstalace. i firma Bauall s.r.o.

Stavební firma, stavení práce, stavebnictví. Stavby domů, domy na klíč. Projekční práce. Projektování obytné, komerční i průmyslové stavby.

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.

Stavební firma. Výroba, práce: -stavba rodinné domy na klíč -rekonstrukce, opravy domů -pokládka zámkové dlažby -terénní úpravy a zemní práce.

Práce: -zednické -rekonstrukce -stavebnictví -provádění staveb.

Stavební společnost, činnost. Stavební práce: -výstavba nové stavby -novostavby na klíč -rekonstrukce, opravy stávající objekty. Typy staveb: -rodinné domy, RD -dvojdomky, dvojdomek -sídla firem, sídlo firmy, firemní sídla. Realizace hrubé stavby, hrubých staveb i kompletní stavby. Developerská činnost. Množství realizovaných ...

Práce: -stavební -opravy -montáže -rekonstrukce.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce domů - zateplování budov - fasády. Zedník, zednictví.

Stavební činnost: -zateplování fasád -rekonstrukce půdních vestaveb -montáž sádrokartonů -rekonstrukce budov a bytů

Výstavba: - rodinné domky - půdní vestavby - rekonstrukce - interiérové a exteriérové práce.