KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Zednické práce.

Zednické práce, zateplování fasád. - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Pokládka - zámková dlažba - pískovcové obklady Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - objekty.

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Stavební společnost. -výstavba bytových a občanských staveb -jejich částí -rekonstrukce.

Novostavby a rekonstrukce, zednické a obkladačské práce.

Stavební práce: - zateplení rodinných domů (polystyren nebo minerální vata) - rekonstrukce bytů a rodinných domů - půdní vestavby - obklady, dlažby - omítky, fasády.

Stavební firma, stavebniny, půjčovna, půjčování nářadí. Prodejna stavebního materiálu: -prašné zboží -stavební chemie -hrubé/ pozemní stavby -střešní okna -izolační materiály -železo, ocel -stavební nářadí -keramické obklady a dlažby.

Stavební firma: -zajištění a provedení projektové dokumentace, projekce -výstavba půdních bytů -rodinné domy -stavby na klíč vč.instalace -rekonstrukce -menší průmyslové objekty. Sanační práce: -historické i jiné objekty -veškeré výrobky MAPEI Itálie. Půjčovna, půjčování stavení stroje a zařízení: -lešení -bednění ...

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - výstavba zděných rodinných domů na klíč a hrubých staveb - atypické rodinné domy.

Stavební firma: -výstavba RD -novostavby -rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby -výměna oken a dveří, stavební výplně -rekonstrukce střech, výměna krytiny (BRAMAC, Tondach a jiné) -pokrývačské práce -klempířské práce (žlaby, svody, oplechování, celoplechové střechy, měď, titanzinek, pozink) -tesařské práce (krovy, impregnace ...

Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Výstavba, realizace: - rodinné domy, rodinných domů. Rekonstrukce: - památkové objekty. Obkladačské práce: - dlažby a obklady vnitřní i venkovní. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - průmyslové stavby - stavby občanské vybavenosti - bytové stavby - dopravní stavby - inženýrské stavby Developerské projekty - bytové projekty. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby koordinátora bezpečnosti práce na stavebništi. Stavební dozor.

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Stavby - rodinné domy - hrubé stavby - nástavby, rekonstrukce - domy a byty včetně koupelen.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Výstavba, stavba: -bytové -občanské -inženýrské stavby.

Stavební firma a dodavatel stavebního materiálu. Rekonstrukce, opravy, modernizace a údržba. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové.

Výroba: -stavebnictví -izolace vlhkých objektů -zateplování fasád budov -dodatečné základy -stahování objektů táhly, hrubé stavby RD -rekonstrukce, demolice -poradenská činnost ve stavebnictví -stavební dozor -sádrokartony.

Stavební firma, výstavba: - stavby na klíč - rekonstrukce, revitalizace - občanská výstavba