KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Hrotech nabízí práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - sádrokartonářské Stavební činnost: - rodinné domy - byty

Jsme stavební společnost, zabývající se především výstavbou rodinných domů na klíč. V oblasti stavebnictví nabízíme dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy, které díky své konstrukci zajistí úspory energie na vytápění a již nebudou zatěžovat vaši peněženku a rodinný rozpočet.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - výstavba komerčních objektů - zednické práce - zateplování budov - montáž sádrokartonu - obkladačské práce.

Oprava, servis, seřízení: - okna plastová, dřevěná, hliníková

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - montáž sádrokartonů - výstavba domů.

Provozovna: - Pionýrů 839, Frýdek-Místek. Stavební činnost: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - výměna oken.

Společnost VOJKOVSKÝ - STAVBY s.r.o. nabízí komplexní služby ve stavebnictví - návrh projektu, stavební povolení, zajistíme financování, samotnou výstavbu a před předáním stavby ještě zařídíme důkladný úklid.

Společnost Společnost Stremon s.r.o. provádí: - stavby na klíč - poradenství - projekční činnost

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební firma: - výstavba průmyslové haly - stavba rodinných domů - stavební práce - rekonstrukce.

Společnost CANABA a.s. je stavební firma, zajišťuje výstavbu nízkoenergetických montovaných masivních rodinných domů na klíč.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - klempířské, zámečnické, malířské práce - zateplování fasád.

Stavebně - montážní činnost, kusová strojní výroba, ocelové konstrukce

Naše společnost působí na trhu již od roku 1993 a má dlouholetou tradici v oboru stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na prováděním pozemních, inženýrských a dopravních staveb různého rozsahu. Jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví. Dopravní stavby: - výstavba, rekonstrukce a oprava ...

Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Podlahářské práce Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy - stavbyrekonstrukce - byty - domy Rekonstrukce - koupelny - kuchyně na míru Vodoinstalatérské práce

Stavební práce, demolice, zemní práce a autodoprava.

Společnost TTM Morava s.r.o. již od roku 1998 poskytuje kompletní servis údržby v oblastech stavebnictví, vytápění, solárních systémů, klimatizací a vzduchotechniky. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb a maximální spokojenost zákazníka. Společnost TTM Morava s.r.o.zajišťuje projekční, rozpočtový i komplexně-dodavatelský servis v těchto ...

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobní haly, sklady, skelety budov - jeřábové dráhy - mosty, lávky - technologické konstrukce - sila, sýpky, nádrže - pozemní stavitelství - stavby - mezinárodní kamionová doprava.

Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

Stavební firma - domy na klíč - izolace - fasády - kompletní rekonstrukce - topení, vodoinstalace. Možnost splátek. Záruka až 5 let - domy na klíč až 10 let.