KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Stavební firma, stavební práce. Prodej stavebního materiálu. Stavba rodinných domů. Dotace z programu Zelená úsporám. Průkazy energetické náročnosti budovy.

Společnost MERKO CZ, a.s. patří k nejvýznamnějším výrobcům betonáren a doplňkových zařízení k betonárnám v České republice. Vyrábíme různé typy betonáren a mísíren sloužící pro celoroční přípravu transportbetonu i betonových směsí, dále recyklační zařízení vhodné ke zpracování zbytkového betonu pro autodomíchávače i čerpadla betonu. Poskytujeme ...

Činnost: - realizace zpevněných ploch, chodníků a komunikací ze všech materiálů - inženýrské sítě

Stavební firma: - investiční výstavba - inženýrská činnost.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování pozemkových úprav -Reklamní ...

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - výkopové práce

Výroba, instalace: - žárotechnika Výstavba: - pece - komíny

Služby - oceňování nemovitostí, zpracování znaleckých posudků - inženýrská činnost a stavební činnost - facility management, efektivní snížení nákladů, vedení účetnictví - property management, plánování investičních záměrů.

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

Stavební činnost, firma: - zateplování budov, rodinných domů - rekonstrukce, modernizace - výstavba rodinných domků, hospodářských a průmyslových budov. Sídlo firmy: - Na Šancích 464/70a, Ostrava - Nová Bělá.

Stavební firma: - stavby na klíč - rodinné domy - výměna plastových oken - sanace panelových domů - rekonstrukce bytových jader a interiérů - zateplování fasád. Zelená úsporám.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader - oprava a sanace balkónů - zateplování fasád - půdní vestavby - rekonstrukce elektroinstalace - chodníky, odstavné plochy.

Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - domy a byty. Stavební údržba. Opravy a rekonstrukce: - interiéry.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...

Stavební činnost - výstavba průmyslových objektů - výstavba občanských staveb - technické zařízení budov - zpevněné plochy Projekční činnost - dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení, o změně využití území, o změně vlivu užívání stavby - dokumentace pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ...

Stolařství: - kuchyně a nábytek na míru - rekonstrukce koupelen - přestavby bytových jader. Sklenářství. Stavba rodinných domů na klíč. Zateplování. Zednické práce. Dřevostavby.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování.

Výstavba: - pozemní stavitelství - nebytové prostory - průmyslové budovy - podzemní a důlní stavitelství - výstavba inženýrských sítí, kanalizace, ČOV. Výroba: - výrobky z betonu - cihly, tvárnice, pažiny, skruže, septiky - Armovna - třmínky, ohyb oceli, ohyb KARI sítí - monolitické konstrukce.

Práce: - stavební - zemní - klempířské - úklidové - natěračské - stavby na klíč.

Stavební firma. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - stavby na klíč - rodinné domy. Zednické práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce - zeteplení - revitalizace budov - rekonstrukce střech, bytových jader - opravy fasády - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce - interiéry na klíč. Montáž, dodávka: - koupelny, kuchyňské linky - plovoucí podlahy

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové domy - průmyslové a komerční objekty. Výroba, montáž: - ocelové kontrukce. Prodej, E-shop: - kancelářské, manažerské, konferenční židle - manažerská křesla.