KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Stavební firma: -stavby pozemní-občanské, rodinné domy, benzinové pumpy, inženýrské sítě.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Stavební činnost: - rodinné domy - bourací a demoliční práce - základy - zámková dlažba - zemní práce

Výstavba a rekonstrukce stavebních objektů, veškeré stavební práce, výstavba dřevostaveb a rodinné domy na klíč. Projekční práce. Stavební dozor.

Provádíme stavby na klíč, revitalizace, rekonstrukce, demolice, zemní práce, zateplení rodinných i panelových domů.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.

Stavební činnost - bytová výstavba - bourací práce, demolice - zateplování fasád.

Zednictví Malířství a natěračství

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Stavební firma. Práce: - stavební - výstavba budov - rekonstrukce budov. Služby: - vyklízení nemovitostí, bytů, rodinných domů.

Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

Stavební firma. Pozemní výstavba. Rodinné domy, rekonstrukce. Zateplování fasád.

Řemesla, služby - zednické a stavební práce - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - tesařské práce - bourací práce

Inženýrská činnost. Stavební poradenství. Projektová činnost. Výstavba: - rodinné domy, revitalizace panelových domů.

Práce: - zednické - obkladačské. Stavební práce. Rekonstrukce bytových jader domů, bytů, systémová řešení, hydroizolace balkonů a teras, pokládka dlažeb.Strojní omítky

Stavební společnost Navrátil, s.r.o. Provádí: - novostavby, rekonstrukce, přestavby a modernizace staveb - zajišťuje komplexní činnost, včetně projektových a inženýrských služeb - autodoprava v rámci ČR - půjčování stavebních strojů.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Stavební práce: - inženýrské a pozemní stavby.

B-stav Stavební firma: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - rekonstrukce domů - opravy fasád - výstavba okrasných plotů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - koupelny.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.