KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Stavební společnost. Kompletní dodávky staveb na klíč: -nová výstavba -rekonstrukce -výstavba rodinných domků -výstavba bytových domů.

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

Stavební firma: -stavební práce -údržba bytového fondu -stavební opravy.

Výroba a montáž nízkoenergetických dřevostaveb, rodinných domů na klíč.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů a hal -rekonstrukce panelových domů -zateplování a revitalizace panelových domů, fasády -ostatní stavební činnosti včetně zemních prací.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Stavebniny-maloobchod, velkoobchod, betonárka, čerpací stanice, autodoprava Stavební materiál: -B+BC -Best -Cemix -Den Braven -H+H porobetonové tvárnice -EKO KOMINY -KB Blok -Hasit -Montkov -Onduline -Rigips -Terranova -Teraso -Thermopor Zajištění dotací Zelená úspora Zednické práce Zateplovací systémy Dodávka staveb na ...

Práce: -zednické práce -rodinné domy na klíč -rekonstrukce a přestavby -stavebně řemeslné práce -renovace a zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb -montáž sádrokartonových systémů -pronájem lešení a vysoušecích strojů -rozpočtové práce a stavební dozory -lité podlahy -zemní práce -příprava a zakládání staveb, ...

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Stavební firma. Stavební práce.

Stavební práce: -rodinné domy -kanalizace -vodovody -zemní práce -zámkové dlažby.

Stavební firma. Stavební práce.

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Stavební společnost. -stavby na klíč -rekonstrukce bytů -půdní vestavby -oprava fasád -zateplování fasád systém MultiTherm -reronstrukce koupelen, WC v panelových domech -nové ploty, rekonstrukce -teréní úpravy, zámkovédlažby, terasy, chodníky, vjezdy -kanalizace, žumpy, septiky.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební práce: -stavby RD na klíč -půdní vestavby -renovace domů. Projekty a projektová činnost.