Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní, průmyslové a bytové stavby. Projekce, studie, novostavby, rekonstrukce, oprava, údržba, inženýring: -stavba na klíč -občanské stavby a vybavenost -stavby památkově chráněné objekty -sakrální stavby, kostely, fary -hrady, zámky -byty, rodinné domy -půdní vestavby, nástavby -banky, ...

BZ Stavby, s.r.o. zajišťuje provádění staveb, jejich změn a odstraňování

PRESTAV spol. s r.o. realizuje dodávky novostaveb na klíč, rekonstrukce, stavební činnost: -občanské a bytové stavby -rodinné domy -bytová výstavba -přístavby -nástavby -půdní vestavby (mezonetové byty) -adaptace -demolice včetně odvozu stavební suti -aplikace tekutých hydroizolací MATESICA.

LX servis Group s.r.o. zajišťuje: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Podzemní stavby Probeton, s.r.o. poskytují: - podzemní práce prováděné hornickým způsobem – hloubení jam a šachet, ražba tunelů. - práce pro zajištění stability podzemních prostorů, podzemní sanační práce . - příprava a provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování průmyslovým způsobem.

Stavební firma. Stavební činnost: - rekonstrukce, modernizace objektů, bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen, ústředního vytápění, zdravotechniky - výstavba: - nové objekty, kanalizace, komunikace, chodníky, ploty - zateplování.

A-Z Stavby Blažek, s.r.o. jako stavební firma poskytuje stavební činnosti: - rekonstrukce - demolice - výstavby

FND Stavby, s.r.o. je stavební společností realizující novostavby, rekonstrukce a bytové projekty.

DS STAVBY BRNO s.r.o. poskytuje služby: -výstavba vinných sklepů -stavební výroba -stavby na klíč -rodinné domy -rekonstrukce -průmyslové budovy -projektová činnost, projekce -zdravotně technické instalace -elektromontáže -topenářství.

Stavební činnost: -pozemní stavby -novostavby, rekonstrukce, údržba -zateplování staveb a nemovitostí: rodinné domy, nízkoenergetický a pasivní dům, dřevostavby, interiéry -průmyslové objekty (výrobní objekty, sklady .....) -občanská výstavba (administrativní objekty, občanská vybavenost, obchodní prostory). Inženýrská ...

Zabýváme se službami v oblastech pozemní stavitelství, rekonstrukce a modernizace, stavby na klíč.

Stavební a obchodní společnost: - rekonstrukce budov - stavby na klíč - půdní vestavby.

Firma Petr Doležal se sídlem v Brně - Žabovřeskách se zabývá komplexní stavební činností v rámci celé České republiky. Svým zákazníkům nabízíme v oblasti stavebnictví veškeré projekční práce tj. vytvoříme pro vás projekt novostavby, přístavby nebo rekonstrukce nemovitosti včetně vypracování dokumentace pro získání územního souhlasu a ...

QuickBuilding, s.r.o. je stavební firma, provádějící suchou výstavbu, developerské činnosti, úklidové služby postavební, úklid rodinných bytů, kanceláří.

REGOS s.r.o. provádí komplexní stavební činnost: - novostavby - byty, občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce - opravy - adaptace - rekonstrukce, přestavba bytová jádra - obkladačské práce

Provádí realizaci staveb velkých budov na klíč, rekonstrukci rodinných domů a bytů. Zajišťují stavební služby komplexně, počínaje projekcí, samotnou stavbou a vybavením interiéru konče.

Stavební firma: - komplexní stavební činnost - stavby na klíč. - stavební projekce. Výstavba: - nové bytové i nebytové budovy - rodinné domy.

Práce: - výstavba domů  - stavba nebytových staveb  - zateplování  - hydroizolace  - zednické práce  - klempířské práce.

Stavební firma: - stavby, stavební práce.

Výroba: -kachlová kamna Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domy -bytová výstavba -nebytová výstavba -rekonstrukce

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, ...

KONSIT a.s. provádí komplexní dodávky staveb všech konstrukčních systémů i druhů. V posledních letech se jedná výhradně o zvlášť náročné stavby pro domácí i zahraniční odběratele.

Společnost THERMCOM s.r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá stavebními pracemi. Naše společnost je generálním dodavatelem a má zaveden a certifikován integrovaný systém managementu pro kompletní revitalizace, tzn. modernizace a rekonstrukce panelových domů, rodinných a obytných domů a ostatních budov. Veškerou činnost zajišťujeme včetně ...

Výroba, práce: - realizace staveb, stavební konstrukce - dílčí i kompletní výstavba: - výstavba a rekonstrukce průmyslových - výrobních a skladových objektů - výstavba a rekonstrukce administrativních budov - výstavba a opravy základových konstrukcí těžkých strojů - výstavba speciálních inženýrských konstrukcí (opěrné stěny).