Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Pokrývačství, tesařství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - zednické práce - elektrikářské práce - montáž sádrokartonů - rekonstrukce rodinných domů a koupelen - obkladačské práce. Krakonošova palírna - pěstitelská pálenice - adresa: Sklenařice čp. 200.

Stavební činnost: -stavby-pozemní -vodohospodářské. Doprava a práce TM**. Prodej: -betonové směsi včetně dopravy mixem a pumpou. Hornická činnost. Autoopravy: -nákladní auta. Strojní výroba: -formy -zámečnické výrobky -nástrojárna.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zednictví Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod -Správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování