Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Atelier stavebních činností a architektury: -stavební činnost -projekční činnost -architektonické úpravy -návrhy interiérů -inženýrská činnost -stavby na klíč.

Kompletní dodávka staveb: -průmyslové a občanské výstavby.

Výstavba: -montované rodinné domy-dřevostavby -nízkoenergetické domy -průmyslové haly -sportovní haly -zemědělské haly -komerční stavby na klíč

Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Stavební firma. Kompletní dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb: -rekonstrukce a modernizace objektů -půdní vestavby a nástavby -výstavby a rekonstrukce ČOV -výstavby stavebních částí farem větrných elektráren -zateplování fasád -sádrokartonové podhledy, příčky.

Inženýrské stavby Dopravní stavby Veškeré stavební práce

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Stavební firma. Stavební práce: -občanské stavby (administrativní budovy, nákupní centra, hotely, školy, sportovní, památkové objekty) -bytová výstavba (rodinné domy, bytové domy) -průmyslová výstavba -dopravní stavba (komunikace) -inženýrské stavby (vodovody, kanalizace) -demolice, sanace, zemní práce. Poradenská činnost.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -inženýrské sítě -stavebniny.

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Činnost: - stavební firma - stavební práce - pronájem - obchodní činnost - mezinárodní doprava.

Stavební společnost. Stavební práce.

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Stavební práce. Veškeré stavby na klíč, rekonstrukce.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce bytových a nebytových domů -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby a nástavby domů -vnitřní bazény.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.