Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba garáží - základové desky - zateplení rodinných domů - poradenství v oblasti stavebnictví.

Stavební společnost: - prodejny - interiéry nákupních center - obchodní interiéry.

Stavební činnost: - rekonstrukce - bytová a nebytová výstavba - odvlhčování staveb

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rodinné domy - haly - komerční výstavba Truhlářství: - nábytek na míru - kuchyně

Generální dodavatel staveb s využitím moderních technologií. Společnost je zaměřená na dodávky od projektu, přes realizaci, ke kolaudaci a následně na záruční a pozáruční servis postavených objektů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonstrukce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Poradenská, kompletní inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví: - projektování staveb - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - demolice a sanace objektů.

Návrh, realizace, výstavba: - nosné ocelové konstrukce - opláštění staveb.

Činnost: - výstavba a pronájem komerčních prostor vhodných ke skladování, lehkou výrobu a doprovodné kancelářské aktivity.

Stavební činnost, výstavba: - nebytová výstavba - stavby občanské vybavenosti - průmyslové stavby - inženýrské sítě, komunikace - zemní práce - hrubé stavby rodinných domů - základové desky, zateplení fasád - terénní a pozemkové úpravy

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské sítě - komunikace - rekultivace vodních ploch a toků - bytová, nebytová - zemní práce - zakládání staveb

Služby: - stavební činnost - strojírenství - odpadové hospodářství Pobočka Jaroslava Průchy 1915 Most, 43401 Tel. +420774718840

Služby: - diagnostika staveb - vydávání průkazu energetické náročnosti i energetických štítků budov - energetické posudky