Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Služby: - pokládání podlahových krytin a obkládání stěn - pozemní a inženýrské stavitelství.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Práce: -stavební -stavební projekce.

Zabýváme se: - pozemní a inženýrské stavitelství.

Projektování v pozemním stavitelství. Občanské stavby. Pozemní stavby: -realizace. Průmyslové stavby. Demolice. Inženýring v pozemním stavitelství. Rekonstrukce: -budovy -byty.

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Soukromá stavební firma. Kompletní dodávky.

Stavebí činnost: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce.

Stavební a montážní práce. Provozovna: K+T stavební a montážní práce Jungmannovo nám. čp. 445 284 01 Kutná Hora

Služby: -komplexní dodávky na klíč včetně projektového řešení -novostavby a rekonstrukce budov.