Nebytová výstavba zahrnuje stavbu objektů a budov, které nejsou určené k bydlení. Jedná se zejména o obchody, veřejné budovy, obchodní centra, montované objekty, nemocnice, školy a kancelářské budovy. Stavby realizovány odborníky jsou vždy správnou volbou.

Služby: -dodávka a montáže oken a dveří včetně příslušenství -kompletní stavební činnost -zdravotechnika, elektroinstalace, vytápění -pozemní a průmyslové stavby -keramické oklady a dlažby.

Stavební firma. Provádění: -stavební práce všeho druhu. Projekce: -stavební. Návrhy: -interiéry. Výroba a montáž: -zakázkové interiéry. Dřevovýroba, výroba: -dveře -schodiště -nábytek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví Projektová činnost ve výstavbě Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ...

Zednictví Klempířství a oprava karoserií Izolatérství -Projektování pozemkových úprav -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...