Potřebujete postavit průmyslový objekt? Odborné firmy vám mohou zajistit stavbu výrobních hal, továren, energetických center, benzinových stanic, technologických konstrukcí, výstavbu inženýrských sítí, vodovodních potrubí, kanalizačních přípojek a podobně.

MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. - dodavatel průmyslových staveb
Spolehlivým dodavatelem v oblasti průmyslových staveb je společnost MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o., zajistí kompletní stavební servis od projektu až po realizace staveb. Nové montované výrobní haly na klíč, či rekonstrukce stávajících průmyslových objektů. Sdělte nám požadavky na budoucí využití stavby, přizpůsobíme tomu dispoziční ...
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. - dodavatel průmyslových staveb
FIRECLAY, spol. s r.o. - profesionální partner ve stavebnictví
FIRECLAY je litvínovská firma poskytující širokou škálu stavebních služeb, specializující se na průmyslové stavby a technologické dodávky v energetickém sektoru. Je uznávána za svou odbornost při instalaci a opravách žárovzdorných vyzdívek a šamotových pecí, klíčových pro vysokoteplotní průmyslové procesy. Nabízí kompletní řešení od zemních prací ...
FIRECLAY, spol. s r.o. - profesionální partner ve stavebnictví
AB CENTRUM
AB CENTRUM, oblíbený kancelářský komplex v Olomouci, nabízí na adrese Kosmonautů 989/8, Hodolany, rozsáhlé prostory o celkové velikosti 9 800 m2. Kromě moderních kanceláří zde najdete i skladovací prostory a nonstop parkoviště s 80 místy. Tento komplex, který je v provozu od roku 1997, je známý svou prvotřídní nabídkou a skvělou dostupností.
AB CENTRUM
Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Stavební společnost, činnost: -stavby na klíč -stavby domy, pozemní a občanské stavby.

Pozemní a průmyslové stavitelství: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce: -tesařské -železářské -betonářské -zednické. Zprostředkování obchodu a služeb.

Stavební činnost: -realizace -stavby inženýrské, průmyslové, bytové, občanské.

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.

Stavební činnost: - architektonická a proječkní kancelář - navrhování designu - stavby průmyslové, bytové, občanské - údržba - rekonstrukce - bourání, demolice.

Průmyslové a občanské stavby v konstrukčním systému ZIP. Studie, projekty, rekonstrukce, demolice, adaptace, stavby na klíč formou generálního dodavatele, TDI-technické dozory včetně realizace a technologie pro potravinářský a zpracovatelský průmysl: -výrobní haly včetně zateplení -sklady pro: -stavební materiály -velkoprodejny.

Stavební firma a dodavatel stavebního materiálu. Rekonstrukce, opravy, modernizace a údržba. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Projekty staveb: -stavby na klíč. Realizace staveb: -stavby pozemní, průmyslové, bytové, výrobní, občanské, rodinné domy (RD). Stavební práce - kompletní (komplexní) dodávka. Řemeslo: -zedník. Prodej: -stavebniny -stavební materiál. Doprava stavebního materiálu.

Stavební činnost Rekonstrukce a modernizace chemických a potravinářských závodů.

Firma je v konkursu od 6.února 2008!!! Projekty, dodávky na klíč, rekonstrukce: -stavební činnost: -lodžiové, balkonové rekonstrukce -stavby občanské, průmyslové -výstavba bytová, rodinné domky -půdní vestavby, přestavby, nástavby -sádrokartonové konstrukce -akustické stropní podhledy -zateplování plášťů budov: ...

Obchod, prodej, poradenství, dodávka na klíč, montáž (nové střechy), rekonstrukce: -tabule, svitky(PZ, CU, TZ, AL, FE, NEREZ, lakované) -okapový systém(rýny, svody), hrotový systém, ochrana proti ptactvu, střešní latě, impregnace, tmely a silikony -střešní krytiny (TONDACH, BRAMAC, KM Beta, SATJAM, CEMBRIT, LINDAB, ROVA, ...

Stavební firma. Stavby na klíč: -občanské -administrativní -průmyslové. Výstavba: -lékárny -rodinné domy. Specialisté v oborech HSV i PSV. Stavební mechanizace. Investiční a developerské celky bytové výstavby. Územní a stavební řízení. Realitní činnost: -prodej dokončených, obytných jednotek.

Stavební činnost, stavební práce, výstavba, novostavba a rekonstrukce: -stavby na klíč -projektovou dokumentaci zajistíme, velký výběr staveb z katalogů -stavby pozemní, průmyslové, občanské, dopravní -byty, rodinné domy, nájemní domy -půdní vestavby, nástavby -stavby na klíč -stavební opravy bytových i nebytových ...

Stavební firma, stavební činnost - pozemní a průmyslové stavitelství: -výkopové, zemní a bourací práce -zakládání staveb, pasy pro betonáž -stroje DH 112, 113 -bourací hydraulická kladiva KRUPP -demolice s odvozem sutí -likvidace starých betonových a železobetonových konstrukcí -odvoz suti -přeprava sypkých materiálů pro ...

Stavební, montážní firma: -gabionové zdi, drátěné konstrukce jsou opatřeny ochranným povlakem ze směsi zinku a hliníku a jsou vyplněné většinou lomovým nebo přírodním kamenem, zeminou či recyklátem -inženýrské, občanské stavby -zemní, demoliční práce.

Činnost, výstavba: - inženýrské sítě - kanalizace, vodovody, plyn, ČOV - dopravní stavby - rekonstrukce - bourací a demoliční práce - rekultivace skládek TKO - zemní práce a terénní úpravy - bytová, občanská a průmyslová výstavba.

Montované haly HALLTENT. Dodání a montáž montovaných staveb na klíč. Montované haly, ocelové haly, skladové haly, výrobní haly nebo sportovní haly. Dodáváme mobilní pódia a pódiové systémy.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního managementu 14000:2005. Stavební činnost, novostavby, rekonstrukce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -renovace bytových jader -dodávky staveb na klíč (stavby na klíč): -zateplování staveb, certifikát "zelená úsporám" -obchodní a prodejní prostory a ...

Projekty, realizace, dodávky na klíč, inženýrink, dozorování staveb: -pozemní, bytová, občanská, průmyslová výstavba -bytové domy, polyfunkční objekty -rodinné domy -kancelářské prostory -bankovní pobočky -výrobní haly.

Stavební firma: -výstavba bytových a průmyslových objektů -půdní vestavby -sádrokartonové konstrukce -minerální kazetové podhledy -kompletní dodávky staveb na klíč -rekonstrukce.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Stavební firma. Stavební činnost: -výstavba -rekonstrukce bytové výstavby -opravy bytů.