Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Komplexní řešení, výstavba, oprava, servis: - plnící stanice na zemní plyn.

Služby: -montáž, servis, kompletní služby, rekonstrukce koupelen, solární systémy, centrální vysavače.

Kompletní rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, bytových jader. Suchá montáž, kvalitní montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí, sádrokartony. Zateplovací systémy, zateplení obvodového pláště, stropů, střech, paneláků. Kompletní stavební práce. Prodej stavebního materiálu s dovozem na místo, vychystání materiálu. Stavby podle ...

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -zateplení fasád -stavební práce

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Práce: -demolice -odstranění staveb -přípravné práce pro stavby -základy rodinných domů -obslužné komunikace -terénní úpravy -lesní cesty -kanalizace.

Provádění staveb, jejich změny a odstraňování dále pak nabízí projektové, poradenské a inženýrské práce, stavební dozor. Služby a produkty : -Inženýrská činnost a poradenská činnost v investiční výstavbě -Ostatní zprostředkovatelská činnost, velkoobchod maloobchod -Nabídka projektových a inženýrských prací: - příprava zakázky – ...

Služby: - práce autojeřábem AD 20, - nákladní doprava LIAZ, HR + sklopka, UNC - nakladač, terénní vysokozdvižný vozík - stavební práce - stavby na klíč, rekonstrukce, - stolařské práce - atypické výrobky

Práce : - stavební projekce - inženýrská činnost - dozorování staveb - poradenství ve stavebnictví - zprostředkování v oboru Novostavby, rekonstrukce, modernizace: - občanská vybavenost - rodinné a bytové domy - střešní nástavby a půdní vestavby - penziony, hotely - dílny, provozovny - školní kuchyně a velkokuchyně - mateřské a ...

Truhlářská výroba: -interiéry -smrkové obložení, podlahy, ploty, pergoly chaty, nábytek, schodiště, dveře, -podbíjení krovů -montáž klasických podlah -hoblování na čtyřstranné fréze -pořez kulatiny na pásové pile -vazby, palety, bedny, přířezy, oplocenky, stavební řezivo, palivové dřevo -sušení řeziva Sdružení ...

Prodej: - biopreparáty - infiltrační systémy - náramky odpuzujícíc komáry - odlučovače tuku - septiky - čistírny odpadních vod - nádrže.

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Zpracování, prodej: -stavební, truhlářské řezivo. Řezivo: -stavební-fošny, hranoly, prkna, střešní latě -truhlářské-borovice, smrk, buk, dub -kompletní dodávka krovů, krovy -kompletní dodávka řeziva na dřevostavby -pořez kulatiny ve mzdě -prodej palivového odpadu. Výroba, dodávka kompletní střechy na klíč. Stavba dřevostavby ...

Nabízím: -rekonstrukce RD -zdění, omítky -hydroizolace -betony -zateplení fasád -stavební izolační práce -hydroizolace plochých střech -montáž sádrokartonových systémů -izolační materiály.

Dodáváme: -fotovoltaické elektrárny -solární panely -měniče napětí -monitoring systému -montážní konstrukce.

Stavby: - komplexní práce.

Reality: -odhady cen nemovitostí -jednání s orgány státní správy. Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce -finální dodávky na klíč -jednotlivé stavební práce -malby, nátěry, obklady, dlažby -odstraňování vlhkosti zdiva.

Stavební činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb

Činnost: -stavební -obchodní -stavby na klíč -rekonstrukce -inženýrská činnost -zámečnické práce.

Činnost: -projektová -inženýrská. Realizace: -bytových občanských staveb -inženýrských sítí. Obchodní činnost.