Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Tesařství, klempířství, pokrývačství. Práce na střeše, střecha. Pokrývač, tesař, klempíř. Pokrývačství,   pokrývačské  práce. Tesařství, tesařské, klempířství,   klempířské práce. Veškeré střešní krytiny, krytina, střešní materiál. Střešní konstrukce-montáž, rekonstrukce střechy, oprava, přestavba, půdní vestavba. Kompletní zhotovení ...

Zednické a stavební práce. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů včetně zateplování objektů.

Stavební firma. Zateplené i nezateplené fasády. Stavby rodinných domů včetně dodávky na klíč. Rekonstrukce rodinných domů. Půdní vestavby.

Služby: - zateplení fasád - rekonstrukce koupelen - malířské a natěračské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - hodinový manžel

Kompletní stavební činnost. Pokládka dlažby. Výroba, prodej: -dlažba betonová -obrubníky -vegetační tvárnice.

Zednictví, stavební práce. Zednické práce, rekonstrukce: -koupelna, koupelny, koupelen, obklady -bytová jádra.

Stavební činnost. -novostavby, novostavba -rekonstrukce dům, domů, byt, bytů -protlaky pod vozovkou, vozovka. Zemní práce: -vodovody, plynofikace, kanalizace. Stavební zámečnictví.

Grafické návrhy koupelen, vizualizace interiérů a exteriérů ve fotorealistické kvalitě. Dodávky kompletního vybavení koupelen.Obklady, dlažby, sprchové kouty, vany. vaničky, vodovodní baterie.

Stavební práce: -stavby na klíč -přestavby nemovitostí -zateplování fasád -půdní vestavby -obklady, dlažby -výstavby sklepů a rotund -krby -dodávky stavebních materiálů -pronájem fasádního lešení.

Realizace dřevostaveb, rodinných domů a pergol. Malířské a natěračské práce. Zateplování domů.

Služby: - stavební projekce - statické posudky - rekonstrukce památkových objektů - stavební dozor.

Stavební činnost, stavebnictví. Pozemní stavitelství. Zednictví, zednické práce, zedník. Přestavba, přístavba, výstavba, rekonstrukce rodinných domů, dům, domy a bytů, byty.

Výhradní zástupce systému Wolf-Thermo-Module a Lüfta pro ČR. U nás již od roku 2006. Profesionální systém pro stavbu pasivních a nízkoenergetických domů.

- stavební a realitní činnost - HACCP - nákup a prodej - ostatní služby

Stavební firma, stavebnictví, stavební činnost. Výstavba, rekonstrukce domů, domy. Provádění, zakládání, základy staveb, stavba, odstraňování stavby, demoliční práce, bourací práce. Zednické práce. Stavební projekce, projektant.

Stavební práce, stavební firma. Provádíme zateplování budov, fasády, stavby rodinné domy, domů, půdní vestavby, rekonstrukce bytových i nebytových prostor. Dokončovací stavební práce. Ostatní zednické práce. Instalatérské, topenářské a elektroinstalační práce neprovádíme, ale můžeme zajistit. - kompletní zpracování rozpočtů.

Poradenská a konzultační práce pro: -podzemní a inženýrksé stavby -štoly, tunely, šachty, -geotechniku, -výstavbu a sanaci inženýrských sítí: -bezvýkopové technologie, sanace, mikrotunelování, tunelování, voda, kanalizace, plyn, kabely. -Podtlaková(vakuová)kanalizace: -komunální -objektová -pro odd. nukleární medicíny

Stavební činnost: -stavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce domů a bytů -rekonstrukce a zateplování fasád -půdní vestavby -projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební a zámečnické práce. Realizace půdních vestaveb. Provádíme sádrokartonářské, obkladačské a zednické práce.

Provádění rekonstrukcí bytových jader, rekonstrukce, obklady, dlažby a zednické práce. Stavební práce.

Obchodní a stavební firma: -hydroizolace ploché střechy, terasa, terasy -izolace proti zemní vlhkosti i tlakové a protipožární -izolační práce, izolatér -tepelné izolace, zateplení, zateplování objektů, objekty -injektáže proti zemní vlhkosti -podřezání zdiva, zdivo -sanace vlhkého zdiva -oprava, rekonstrukce objektů ...

Zateplování fasád, rekonstrukce bytových jáder, zednictví. Provádíme: -kompletní zateplení fasády -nátěry fasád -obklady, dlažby -rekonstrukce, modernizace koupelen, koupelny -zednické práce, zedník.