Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
přerušení: od: 31.8.2011. Truhlářství. Specializací truhlářství je zakázková výroba: -nábytek, nábytku -dveře a vrata -pergoly -kuchyňské linky -schodiště -další truhlářské výrobky Vyrábíme jak z masivu, tak i z ostatních materiálů (lamino, dýhovačky, MDF atd.) používaných pro truhlářskou výrobu.

přerušení: od: 1.1.2014. Práce: - stavební - zednické.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Přípravné práce pro stavby -Ubytovací služby -Zprostředkování služeb -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu -Dokončovací stavební práce Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební činnost-generální dodavatel průmyslových, inženýrských a občanských staveb. Novostavby, rekonstrukce, modernizace domu a jeho částí, půdní vestavby i půdní nástavby, zámečnická výroba, výroba stavebních armatur, výroba betonu, zámkové mrazuvzdorné dlažby, stavební elektro práce (silnoproud, slaboproud), výroba a doprava hašeného vápna, ...

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Datum zániku:16.01.2015 Stavebnictví: -stavební činnost -stavebniny -cihly -cement -izolace -sádrokartony -omítkové, betonové, cihlové směsi.

zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...

zánik poslední živnosti: 8.11.2014. Zakázková výroba krbů, prodej, montáž: -venkovní krby -vnitřní krby. Rekonstrukce interiérů. Izolatérství. Komíny. Krbové kamna. Zastřešení.

zánik poslední živnosti: 27.9.2013 Dodávka: - stavební materiál Inženýrská činnost Stavební činnost - realizace staveb.

Práce: -stavební -stavba domů na klíč -zateplení fasády -obklady -dlažby -malby -nátěry.

Realizace, dovoz, montáž, velkoobchod: -solární elektrárna na klíč -fotovoltaický panel (fotovoltaické panely), střídač (střídače), konstrukce -montáž FV elektráren (FV elektrárna) -fotovoltaika -solární elektrárny -LED osvětlení (žárovky, pásky, drody).

-Přípravné práce pro stavby

Práce: -speciální sanační stavební práce -stavební práce -stavební činnost -stavební chemie.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Výroba strojů a zařízení -Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace ...

Stavební činnost. Tesařství.

Pila-pořez dřeva, dřevo. Dřevovýroba: -eurookna, dveře (vnitřní, venkovní) -dřevěné podlahové krytiny -dřevěná podlahová krytina, podlaha: -parkety, parketa -palubky, palubka -průmyslová mozaika -používané dřeviny (dub, buk, jasan, ořech a další) -srubové domy, sruby, dřevěné domy, dřevodomy na zakázku.

Zednické práce, rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, modernizace bytových jader, dokončovací práce v interiéru.

vedeno již jako s.r.o. HOBLÍK GM s.r.o. Provádíme truhlářské a tesařské práce. Výroba a prodej: -nábytku a bytových doplňků podle individuálních požadavků zákazníka, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů, výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků, ...

Silniční motorová doprava.

Inženýrské práce. Zemní a pozemní práce. Stavební práce (kompletní činnost), pozemní stavby.

Stavební společnost, výstavba: -montované domy na klíč, dřevostavba, dřevostavby -rodinný dům na bázi dřevěné montované konstrukce -projekce, architektonická studie, dokumentace pro stavební povolení, výrobní dokumentace a následná realizace rodinných domů technologií montovaných dřevostaveb.

Klient OM Brno - údaje v textu. Koupelnové a parketové studio. Dodávka, montáž: -obklady, dlažby -plovoucí podlahy. Prodej: -plovoucí podlahy -montážní prvky -lišty, tmely, silikony, spárovací hmoty, podložky pod podlahy, parozábrany, přechodové a schodové profily Küberit, ukončovací prvky. Prodej: -masážní a ...

vedeno již jako EHOMES dřevostavby s.r.o.. Dřevěné domy, dřevostavby. Půjčovna lešení.