Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Inženýrská projektová obchodní stavební společnost. Veškeré stavební práce, činnost: -průmyslové a inženýrské stavby, stavba -výstavba rodinné domy, RD, rodinný dům -sanace vlhké zdivo, zdiva, železobetonové konstrukce stavební chemií firmy MAPEI. Výroba a montáž kovové konstrukce. Vlastní nákladní silniční autodoprava -Tatra 814 ...

Technologie stavebního materiálu a cihel: -poradenství technologie stavebního materiálu -stavební činnost -přestavba domů -rekonstrukce staveb -zateplení budov -půdní vestavby -bytová jádra -zakládání staveb -vinné sklepy -režné zdivo.

Stavební společnost. Inženýrské sítě, dopravní stavby. Vodohospodářské objekty. Průmyslové, bytové a občanské stavby. Autodoprava a mechanizace. Kompletní program pro hydrauliku a pneumatiku, hydraulika, pneumatika. Výroba, prodej: -hydraulické hadice na počkání -hydraulické koncovky, objímky -kulové ventily, rychlospojky -šroubení, ...

Stavebnictví, stavební práce. Služby: -montáž sádrokartonů -příčky -stěny -podkroví vč. interiérových úprav -stavební práce -pozemní výstavba -betonářské práce -armování základových desek -vyzdívání nosných zdí (YTONG, YPOR) -stropní konstrukce (HURDIS, MIAKO) -barevný návrh fasád -střechy vč. montáže krovů a folií, pokládka ...

Stavební a zednické práce: -hrubá stavba -rekonstrukce domů a bytů -zateplení budov a fasád -obklady, dlažby -instalatérské, topenářské, elektroinstalatérské práce -klempířské, tesařské, pokryvačské, malířské práce -montáž sadrokartonu -bourací a výkopové práce -dodávka veškerých prací je na klíč -zajištění projektové dokumentace ...

Stavební a obchodní společnost: -stavební činnost, firma -výstavba, stavba, stavby na klíč -vestavby, nástavby, rekonstrukce -rodinný, bytový dům, rodinné, bytové domy -průmyslový objekt, průmyslové objekty -inženýrská činnost. Průmyslová zóna-Kapřiska.

Práce, prodej: -stavební společnost -pasivní domy -dřevěné panely -nástroje -doplňky pro truhláře.

Práce: - zemní - výkopové - demoliční, bourací - terénní úpravy, svahové práce - výstavba a oprava komunikací.

Stavíte a hledáte firmu, která Vám pomůže? Firma Ing. Jaroslav Bachan provádí vodohospodářské a inženýrské stavby vč. projektování a technického poradenství. Zabýváme se výstavbou vodovodů a kanalizací, kanalizačních přípojek, komunikací, děláme zámkové dlažby a vjezdy k domům a podnikům, odvodnění, příkopy, propustky, zdění čel propustků a nádrží ...

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Práce: -zednictví -zednické -rekonstrukce.

Nabízíme zednické, obkladačské práce, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplování budov a montáže sádrokartonů.

Obkladačské a zednické práce: -rekonstrukce -vyzdívání bytová koupelnová jádra -možnost při spolupráci kompletní rekonstrukce včetne vodo-topo-plyn -elektřina -zajištění služeb.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů: -pro soukromý i veřejný sektor -provádění obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitní výstavby rodinných domů, -stavby na klíč -rekonstrukce -zateplovací a bourací práce, apod.

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Zednictví Klíč. Zednické práce. Stavba RD, rekonstrukce nebo třeba jen omítky, potěry, sádrokartony, zámkovou dlažba, plot .

Stavební a projekční firma: -projekty RD -výstavba RD -renovace bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce -demolice -inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -stavební povolení.

Provádíme: strojní omítky lité podlahy kompletní stavby na klíč rekonstrukce budov zateplení budov sádrokartonářské práce

Stavební práce: Naše firma staví nízkoenergetické a pasivní domy na klíč. Montujeme do nich rekuperace vzduchu Paul, které snižují prašnost v domě a chrání jej před pyly a alergeny.

Oprava a rekonstrukce starších střech Dodávka nových krovů Zahradní pergoly a altány Zahradní domky Dřevěné obložení a podbíjení říms Zdobení krovů Schodiště, točité schodiště Armatury, šalování, bednění Chemická ochrana krovů Možnost pokrytí střechy

Zednické práce včetně zateplování fasád, pokládky dlažeb a zpevňování ploch. Realizace staveb na klíč.

Práce se stavebním kamenem, stavby opěrných zdí, kaskád a revitalizací říčních toků.