Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Výstavba: - montované dřevostavby na klíč - nízkoenergetické stavby - dřevěné domy. Program Zelená úsporám.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Stavební firma. Výstavba: - stavby na klíč.

Stavební firma: - stavby, stavební práce. Zateplování, rekonstrukce - fasády. Program Zelená úsporám.

Stavební firma: - komplexní stavební činnost - stavby na klíč. - stavební projekce. Výstavba: - nové bytové i nebytové budovy - rodinné domy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy.

Stavební práce, výstavba, oprava, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - demolice, demoliční práce.

Stavební firma: - stavby, stavební práce.

Izolační a stavební práce: - tepelné, tlakové izolace - hydroizolace - opláštění hal - velkoplošné opravy střech - klempířské práce - rekonstrukce horkovodu - výstavba - chodníky, parkoviště.

Stavební práce: - zahradní domky - pergoly - plechové garáže, haly - betonové garáže

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. Práce: -zednické. -zateplování fasád. -podlahářské. -obkladačské, dlaždičské.

Prodej: - plechové garáže - plechové garáže s omítkou - PVC okna a dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - obklady - umělý kámen, štípaná břidlice, beton - LED osvětlení - zámková dlažba, střešní krytina - žaluzie, sítě proti hmyzu Rekonstrukce, zateplování objektů - koupelny - bytová jádra

Dodávka - nízkoenergetické domy, dřevostavby, zděné RD Stavba, rekonstrukce

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy ...

Stavba, výstavba: -bytové domy -občanské stavby -rodinné domy -rekonstrukce Služby: -projektové práce -inženýrská čínnost

Výstavby - inženýrské a pozemní stavby

Stavební firma. -komplexní dodávky staveb. -provádění bytových, občanských, průmyslových staveb. -rekonstrukce objektů. Práce: -klempířské, pokrývačské. -sádrokartonářské. -jádrové vrtání, řezání diamantovou pilou. -čištění fasád tlakovou vodou. -zámečnické. Půjčovna: -bourací, vrtací technika. -brusky, frézy, vibrační ...

Výstavba ekonomicky úsporných rodinných domů na klíč. Dřevostavby - dokočení domu do 3 měsíců. Stavba stylových roubených a srubových domů. Zdravé bydlení, kvalitní domy za rozumnou cenu.

Stavba, výstavba: -úsporné rodinné domy

Mobilní solární elektrárny - výroba, dodání. Zajištění elektrické energie.

Stavba, výstavba: -dopravní stavby -základové konstrukce -rekonstrukce objektů Služby: -projektová činnost -recyklace -autodoprava Práce: -demolice -výškové práce -elektromontáže -zemní práce -pokrývačské a tesařské práce

Stavební firma, realitní činnost, správa SVJ a soukromých objektů.

Zednictví Sliž se sídlem v Moravskoslezském kraji, v obci Bystřice se zabývá rekonstrukcí bytů a stavbou rodinných domů. Dále provádíme zateplení fasád a opravy omítek, pokládku zámkové dlažby, stavba plotu nebo také zrealizujeme bazén. Máme již 24 let zkušeností v oboru zednických prací, montáž oken a dveří, malířských a natěračských prací. ...

Služby: - příprava kompletní projektové dokumentace - jednání s úřady a správci sítí - hrubé zděné stavby, roubenky a sruby - realizace základů - realizace elektro, voda, topení - realizace zahrady - demoliční a bourací práce - poradenství v oblasti realit.