Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Realizace dřevostaveb z masivních dřevěných panelů a poskytování poradenství. Prodej velkoformátových masivních panelů. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a ...

Společnost Maša a Kubačák stavby s.r.o. se nabízíme výstavbu rodinných domů, komerčních prostor a dílčí stavební práce. Poskytujeme komplexní služby od nákresu, přes financování až po výstavbu.

Činnosti v oboru dopravních staveb, údržbě komunikací a inženýrských sítích provádí v rámci své podnikatelské činnosti společnost Moravia Trend, s.r.o. Naše firma se svou činností zaměřuje na kompletní výstavbu a rekonstrukce komunikací, parkovišť, frézování vozovek, asfaltové koberce a také chodníky. Pokládku i rekonstrukce chodníků provádíme ...

Společnost STAVBYOPELKA, s.r.o. se specializuje na projektovou činnost, realizují technický dozor investora a provádí realizaci staveb pro bydlení, občanských a průmyslových staveb. Působí převážně v Moravskoslezském a Olomouckém kraji.

Revitalizace, zateplování, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví, elektroinstalace, malby a nátěry.

Výroba: - sruby. - dřevostavby Stavební a tesařské práce. Doplňky: - altány - terasy - dětská hřiště - stolařské práce - roubený nábytek.

Výhradní zastoupení, dovoz, distribuce, export, import, velkoobchod, prodej: -ukončovacích profilů (profily) pro obklady a dlažby firmy PAWOTEX (vnější a vnitřní rohy, přechodové, schodové, vanové), lišty z materiálu (PVC, hliníku, mosazi).

Outdoor Naplno, s.r.o. je mladá firma v oblasti poskytování služeb pro veřejnost, školy i firmy. Provozuje dva lanové parky, Outdoor centrum Helfštýn a Opičárna. Realizuje školní výlety, letní tábory a různé druhy firemních akcí. Jako specialista v oblasti práce ve výškách nabízí také revize OOPP, stavbu lanových parků apod. Popis ...

Kompletní stavební činnost: - pronájem systémového lešení včetně montáže - opravy a rekonstrukce bytů, domů, fasád, střešních plášťů, balkonů, bytových jader - prodej palivového dříví vč. dopravy

Firma Protocol CZ spol. s r.o. provádí: -hydroizolace plochých střech z folií i asf.pásů -opravy i pokládka nových střech z plechových velkoplošných krytin -dodávky dřevokonstrukcí -dřevěné fasády, terasy a obklady -instalace záchytných systémů proti pádu osob -stavebnice tesařských konstrukcí pro montáž svépomocí -dřevěné přístřešky z ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - vnitřní stavební a sádrokartonářské práce - výstavba rodinného domu - zateplení - sádrokartony - střechy - obklady - dlažby - revitalizace budov.

Práce: - zednícké - obkladačské - tesařské - klempířské - instalatérské - malířské - natěračské - stolařské. Opravy: - osobní a nákladní automobily.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské - svářečské, svařování. Prodej: - čistírny odpadních vod (ČOV) - kanalizačních sítí a čerpacích stanic - odvodňovací linky kalů, stabilizacie kalu - malých vodních elektráren s Bánkiho regulační turbínou vlastní konstrukce i výroby - česle, stavidla, nátokové a odtokové roury, ...

Výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy - montované dřevostavby

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Práce, montáž: - výškové (pomocí horolezecké techniky) - ořezávání a kácení stromů - nátěry střech, fasád - tepelné izolace (fasády), zateplování.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Stavební firma. Stavební činnost: -výstavba bazénů v interiéru i exteriéru -obkladačské práce, pokládání dlažby -kontaktní zateplování fasád -stavební úpravy.

Výstavba rodinných domů: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - domy na klíč - pasivní domy - projektování staveb - projektování a výstavba výrobních hal

Výroba, dodávka, prodej: - hybridní solární elektrárny od roku 1999 - bateriová úložiště elektřiny

Stavební firma. Výstavba: -pozemní stavby. -dopravní stavby.

Práce, oprava, poradenství: -kompletní instalace vody, topení, plynu, kanalizace -oprava rozvodů, topení, kanalizace, plynu -rozvody v plastu, mědi, oceli a pozinku -podlahové vytápění -renovace koupelen -instalace zásobníků TUV -instalace kotlů ústředního topení -prodej otopných těles -oprava a výměna vybavení bytových jader -kompletní ...

Činnost: - projekce a realizace vodohospodářských staveb včetně inženýrských sítí

GEDOS NOVÝ JIČÍN stavební společnost a.s. poskytuje ty nejkvalitnější služby v oblasti stavebnictví. Naše společnost působí po celé České republice a na trhu je již více než 20 let. Staveb, které jsme za dobu působení realizovali, je velké množství. Rozhodující podíl na obratu společnosti mají stavby průmyslové, obchodní, veřejné a bytové. ...