Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - stavební práce - voda, topení, plyn. Koupelnové studio, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby.

Stavební firma, výstavba: - haly a průmyslové objekty - revitalizace panelových domů - sanace a zateplení objektů i rodinných domů - výměna oken, dveří - rekonstrukce, přestavby bytů.

Reklamní činnost: - polepy firemních automobilů, reklamních poutačů, stojanů, tabulí, firemních štítů - reklama na auto - reklamní tabule - tisk

Velkoobchod - železářství - řeziva, oken a dveří - barvy, laky, ředidla Nákladní doprava Stavební činnost Půjčovna strojů a nářadí Prodej, servis, pronájem kompresorů Prodej a dělení hutního materiálu Prodej stavebního materiálu Zahradní architektura Pneuservis Dřevostavby Centrum bezpečné jízdy

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - montáž sádrokartonů - výstavba domů.

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - pokládka dlažby.

Rekonstrukce koupelen, bytů a interiérů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské a elektroinstalační práce - malířské a natěračské práce - bourací práce.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Stavební firma KR OSTRAVA a.s. zajišťuje výstavbu: - inženýrské sítě, kanalizace - dopravní stavby - chodníky, cesty, silnice, komunikace - ČOV - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce. Zajištění a likvidace důlních děl.

Společnost CANABA a.s. je stavební firma, zajišťuje výstavbu nízkoenergetických montovaných masivních rodinných domů na klíč.

Rekonstrukce koupelen a interiérů - projekce, realizace. Bytové interiéry na klíč. Služby bytového architekta. Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - zednické, omítkářské - obklady, dlažby - sádrokartonářské. Servis, instalace: - kávovary (domácí, profesionální, pákové). Sídlo firmy: - U Parku 2868/3, Ostrava - Moravská ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -parketové vlysy -laminátové podlahy -dřevěné třívrstvé podlahy -podlahové palubky, vlysy -venkovní terasy z exotických dřevin -korek, marmoleum -laky, lepidla, údržba -renovace, broušení parket -kladení, pokládka PVC a koberců -srovnání, nivelace a stěrky podlah -rekonstrukce bytových ...

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Výstavba: - nízkoenergetické a pasivní domy - dřevostavby - americké rodinné domy.

Společnost RAMARO Solar, spol. s r.o. se zabývá fotovoltaikou, energeticky úspornými řešeními a nabíjecími stanicemi elektromobilů.

Jsme stavební firma, která zahájila svou činnost v roce 1999 se specializací na úsporu energií budov, obnovitelné zdroje, systémy větrání budov, vzduchotechniku a rekuperaci.

Těžištěm naší činnosti je zajištění výstavby montovaných dřevostaveb, jako jsou rodinné domy i nebytové stavby. Poskytujeme standardní vybavení domu bez základové desky a financování vhodným úvěrem.

Projekty, výstavba: - fotovoltaické elektrárny.

Společnost TTM Morava s.r.o. již od roku 1998 poskytuje kompletní servis údržby v oblastech stavebnictví, vytápění, solárních systémů, klimatizací a vzduchotechniky. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb a maximální spokojenost zákazníka. Společnost TTM Morava s.r.o.zajišťuje projekční, rozpočtový i komplexně-dodavatelský servis v těchto ...

Poradenství: - v oblasti úspor energií, - využití netradičních, alternativních, obnovitelných energií. Projekce, montáž, servis: - sluneční kolektory - solární zařízení pro ohřev vody, bazénů, přitápění a technologické ohřevy. Velkoobchod: - solární technika.

Společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů v Ostravě se specializuje na rekonstrukce koupelen, bytových jader, bytů a realizaci služeb v oblasti rozvodů vody a topení. Naši profesionální instalatéři, vodaři i topenáři zajišťují komplexní služby a dodržují předem dohodnuté termíny dokončení. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - ...

Společnost DESIA, s.r.o. z Ostravy-Vítkovic nabízí montáže vody, plynu, topení, plynových kotelen bez omezení výkonu, sanitární techniky, kotlů, radiátorů, vodovodních baterií, van, umyvadel, WC, topení a veškerého vybavení. Provádí stavební činnosti - např. rozhledny, rekonstrukce koupelen, demoliční práce. V případě Vaší potřeby ...