Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Veškeré stavební práce: - rekonstrukce staveb všeho druhu - novostavby, fasády, stavby na klíč, izolac, střechy - stavební projekce. Elektroinstalační práce: - elektromontáže třídy A, B do 1000V, slaboproudé montáže - montáže hromosvodů včetně revizí revizních.

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Velkoobchod. Zprostředkování služeb v oblasti obchodu. Obchodní služby - nákup, prodej.

Zednické práce Drobné stavební práce Obkladačské práce Zateplování fasád Rekonstrukce bytových jader Půdní vestavby Sádrokartonářské práce Tesařské práce Dlaždičské práce

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Dodávka, montáž: - dřevostavby - dřevěné stavby - nízkoenergetické stavby - systém K - kontrol - sendvičový panel - domy na klíč.

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Realizace zahrad Zahradní jezírka: - okrasné zahradní biotopy - účelová-koupací jezírka - potůčky a brody - gejzíry atd. Dřevovýroba: - altány - pergoly a jiné dřevostavby - potoční stavidla - opalovací mola - okrasné studny - mosty - ploty. Kamenné stavby ze štípaného kamene: - kamenné zídky - krby - schody - ...

Stavební práce: - inženýrské a pozemní stavby.

B-stav Stavební firma: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - rekonstrukce domů - opravy fasád - výstavba okrasných plotů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - koupelny.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Služby: - tesařské - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - stavební projekce

Autoškola. Tesařství: - střešní práce - rekonstrukce starších staveb - dřevovýroba - dřevostavby - opravy a renovace starého nábytku.

Výroba a montáž: - zahradní nábytek, postele, kuchyně, předsíně, stoly, zahradní domky a pergoly.

Zateplování, fasády, provádění staveb, jejich změny a odstraňování.

Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy. Půdní vestavby. Rekonstrukce bytových jader. Malířské práce.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - půdní vestavby - fasády - bytová jádra, koupelny - střechy.

Dopravní a inženýrské stavby. Vodohospodářské a krajinné stavby. Rekonstrukce železničních tratí.

K INVEST stavební a obchodní činnost Stavební práce.

Dodavatel kompletní technologie staveb v oboru plynové, tlakové, tepelné a regulační techniky. Stavby: -plynovody, vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod. Montáž, revize, servis: -plynové přípojky -plynoinstalace -technologie kotelen, úpraven vod, tlakových zařízení a ústředního vytápění.