Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Projekty, dodávky, montáž, servis, revize, zkoušky: -elektroplynové spotřebiče -plynové vytápění -olejové vytápění -podlahové topení -rozvod plynu -rozvod teplé a studené vody. Zednictví-rekonstrukce koupelen.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Stavba, výstavba: -bytové domy -nebytová výstavba -rekonstrukce

Stavební společnost, výstavba: - občanské stavby - rekonstrukce budov - zateplování domů

Práce: -zednické. -obkladačské. -rekonstrukce bytových jader.

Truhlářství, kompletní střechy, ekopanely, dřevostavby, tesařstké práce, hromosvody, výškové práce, sádrokartony, klempířské práce

Služby: - stavby na klíč - rekonstrukce - zednické práce - obklady a dlažby - sádrokartonářské práce - strojní omítky

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Vodoinstalace, topenářství, tepelná čerpadla na klíč, rekonstrukce koupelen na klíč, centrální vysavače, solární technologie, zemní a výkopové práce, bazény na klíč.

Stavebniny-maloobchod, velkoobchod, betonárka, čerpací stanice, autodoprava Stavební materiál: -B+BC -Best -Cemix -Den Braven -H+H porobetonové tvárnice -EKO KOMINY -KB Blok -Hasit -Montkov -Onduline -Rigips -Terranova -Teraso -Thermopor Zajištění dotací Zelená úspora Zednické práce Zateplovací systémy Dodávka staveb na ...

Práce: -zednické práce -rodinné domy na klíč -rekonstrukce a přestavby -stavebně řemeslné práce -renovace a zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb -montáž sádrokartonových systémů -pronájem lešení a vysoušecích strojů -rozpočtové práce a stavební dozory -lité podlahy -zemní práce -příprava a zakládání staveb, ...

Stavební firma. Stavební práce: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce staveb -jednotlivé práce všech stavebních řemesel.

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Dopravní stavby: -výstavba a rekonstrukce silnic -chodníky a parkoviště -zámková dlažba. Inženýrské stavby: -kanalizační řady -opěrné zdi a mosty -liniová vedení. Projekce dopravních staveb. Recyklace asfaltů, betonů a stavebních sutí.

Stavební společnost: -stavební práce -drobné opravy -fasády -údržba bytového fondu.

Tesařské prácevýroba - zahradní domky - pergoly Pronájem - hliníkové lešení Výroba - dřevěné podlahy - dřevěné stropy Sádrokartonářské práce Zednické práce Montáž - klempířské prvky Dodávka - klempířské prvky LINDAB Pokrývačské práce Dodávka - střešní krytiny BRAMAC, TONDACH, KM BETA, LINDAB, CEMBRIT, ...

Autodoprava - IVECO s vyklápěcím kontejnerem 4t Autodoprava - IVECO s hydroulickou rukou 10t Prodej - plovoucí podlahy Prodej - vnitřní dveře Zemní práce - bagr nakladač KOMATSU WB 93 R - nakladač KOMATSU SK 815 Zámkové dlažby Stavba - výrobní objekty Veškeré stavební práce - stavby na klíč - rodinné ...

Prodej - konstrukční dřevo prkna, latě, trámky Těžba - dřevo Stavba - jednoduché dřevěné stavby Prodej - palivové dřevo

Tesařské práce Kompletní realizace střech

Stavby na klíč - rekonstrukce

Stavba - domy na klíč Fasády - ZELENÁ ÚSPORÁM

Odborné nátěry viditelných částí střešních konstrukcí Dodávka - řezivo Tesařské práce - výroba a montáž dřevěných konstrukcívýroba a montáž - zakázkové zahradní stavby - pergoly - altány - přístřešky Střešní podhledy Dřevěné obklady (v interiéru) Dřevěné fasády Pokrývačské prácemontáž - podstřešní folie - ...