Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.

Služby - vedení účetnictví, daňového poradenství a mzdové agendy. Realizace staveb - výstavba průmyslových objektů, logistických a výrobních budov.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z ocelových konstrukcí.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné a klasické skříně - postele - stoly - dveře - zahradní nábytek - pergoly, altány a přístřešky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Dřevovýroba: -dřevěné stanové podsady -dřevěné montované WC. Prodej: -stanové plachty -molitanové matrace.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - izolace plochých střech.

Realizace půdních vestaveb, montáže sádrokartonů, příček a podhledů včetně instalatérských a elektromontážních prací.

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Výstavba - lesní cesty Pokládka - dlažby betonové, skladební a vegetační Výstavba - rybníky - vodovody - kanalizace Vodoinstalační práce

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Výstavba, výroba: -dřevostavby rodinných domů.

Činnost: - stavba rodinných domů - dřevostavby - rekonstrukce

Práce: - zednické - rekonstrukce staveb - obklady, dlažby - koupelny

Činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce - obklady, dlažby - kompletní dodávka střech

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a výrobní objekty - rekonstrukce - stavební projekce

Výstavba: - rodinné domy - garáže - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sanace inženýrských staveb a zdiva - rekuperace Služby: - výškové práce - zámečnictví

Služby: - stavební projekce - inženýring Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - zemní práce

Stavební firma: -rekonstrukce bytů, rodinných domů -půdní vestavby -stavby na klíč -výstavba rodinných domů