Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Činnost: - prodej, doprava, čerpání betonových směsí - zemní práce Stavební práce: - monolitické železobetonové konstrukce - základové desky - propustky, mostky.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - zateplování rodinných domů - fasády - montáž tepelných čerpadel.

Člen ZPA GROUP. Vyhledávaní, příprava a vlastní realizace vhodných průmyslových akvizic, které souvisí se strategickým rozvojem skupiny ZPA. Vyhledávání a zavádění nových výrobních technologií. Revitalizace areálů, budov - brownfield. Obchod s druhotnými surovinami. Dělení, demontáž nepotřebných technologií a zařízení. Likvidace ...

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zateplování fasád.

Autodoprava: nákladní vozidla zn. Avia D 90 Stavební činnost -rekonstrukce objektů - výstavba rodinných domků a domů - výstavba inženýrských sítí a komunikací lehkého podlaží - zemědělská výstavba a rekonstrukce těchto a obdobných zařízení - stavba opěrních zdí z kamene, betonu, cihel a jiných komponentů - montáž chodníků ze ...

Stavební práce - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů.

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů - zateplování fasád.

Stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zámečnické práce.

Rekonstrukce bytů, domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Práce: - zednické - půdní vestavby - rekonstrukce bytů, domů, koupelen

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažby - malířské, natěračské - rekonstrukce koupelen, domů

Dodávka, montáž: - solární systémy - kombinované topné systémy - tepelná čerpadla.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - zateplování fasád

Práce: - výkopové - demoliční - pokládka zámkové dlažby - zateplování - inženýrské sítě

Nabídka široké palety stavebních a zednických prací a činností pro okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širší okolí. Provádění výstavby rodinných domů jak zděných tak i dřevodomků. Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader. Oškrábání a otloukání omítek, štukování, malířské práce apod. Dále nabídka zateplení domů, montáž ...

Zakázková výroba originálních interiérů, filmových a divadelních dekorací. Výroba televizních reklam a hudebních klipů. Truhlářská výroba nábytku na zakázku.

Stavební firma - stavební práce. Zednické práce. Malířské a lakýrnické práce. Pokrývačské a izolatérské práce. Poradenské služby.

Výroba a prodej: -prodej betonové směsi -drobná prefabrikace -tepelně izolační tvárnice LIATHERM -plotové štípané tvárnice -betonové tvárnice, příčkovky, stropnice, -cihly -ztracené bednění a pohledové ztracené bednění -filigránové stropy:trámce a stropní vložky -betonová střešní krytina -kompletní materiál na hrubou ...

Stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce a renovace - zateplování objektů

Montáž sádrokartonu. Provádění staveb. Systém požární ochrany.

Nabízíme práce při renovace bytů, rodinných domků, bytových domů, hodinového manžela, údržbu zahrad atd.

Montáž - tepelně izolační panely ISOTEC Výstavba - rodinné domy na klíč - pozemní stavby Střechy na klíč

Jsme firma, pro kterou je chůze po šikmém povrchu střešních ploch stejně samozřejmá jako chůze po zemi. - střechy na klíč - pokrývačství - klempířství - tesařství - střešní okna - střešní krytiny - nadkrokevní izolace - krovy - pergoly - zastiňovací technika - dřevostavby - schodiště