Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma. Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč. Vzorový dům LORD.

Služby: - pokládání podlahových krytin a obkládání stěn - pozemní a inženýrské stavitelství.

Výstavba rodinné domy na klíč.

Výroba, prodej, montáž: - dřevěné zahradní domky - zahradní chatky - doplňky.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Stavební práce: -renovace staveb -vedení a řízení staveb -zateplování vnějších plášťů budov -sádrokartonářské práce -obklady a dlažby. Projekce, poradenství: -stavební. Management, dozor: -stavby.

Stavební firma: - zemní práce - inženýrské stavby - sportovní stavby - dopravní stavby - bourací práce

Provádíme: - rodinné domy a byty na klíč.

Provádíme: - rodinné domy, průmyslové stavby, bytová výstavba - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplené fasády - terénní úpravy a zpevněné plochy - bazény - inženýrské sítě, veřejné komunikace.

Činnost: - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - stavební a inženýrská činnost - stavba rodinné domy - geodetické práce.

Naše služby: - sádrokartony, půdní vestavby - zateplování fasád - rekonstrukce domú a bytů - elektroinstalace.

Malá vodní elektrárna. Výroba: -energie.

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.

Stavební firma: - obnova památek, - rekonstrukce rodinných domů, - ocelové konstrukce, zámečnické práce.

Stavební firma: -rodinné domy -podezdívky plotů -obkladačské práce -fasády -nátěry. Pokládka: -zámková dlažba.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Stavební firma. Stavební práce: - rekonstrukce - nová výstavba - veškeré stavební práce.

Dřevěné stavby: - altány - pergoly - zahradní domky - přístřešky - zastřešení bazénů.