Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební práce - rekonstrukce rodinných domů, bytů, fasády, zateplení, podlahy, zámkové dlažby, sádrokartony a jiné.

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Stavební práce: -stavby na klíč -inženýrské -průmyslové.

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Opravy a rekonstrukce památkových objektů.

Stavební práce: -obkladačské práce -zednické práce -zateplovací práce -rekonstrukce koupelen -pokládky zámkové dlažby -stavby plotů.

Stavby inženýrské a občanské: -dodávky staveb na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zateplování budov včetně fasád.

Soukromá stavební firma. Kompletní dodávky.

Práce. -natěračské -malířské -stavební úpravy, dokončovací stavební práce -sádrokarton, fasády -rekonstrukce kuchyně, koupelny, obklady -kladení podlahy, krytiny -kuchyňské linky a truhlářské práce -elektro do 12 kV.

Instalatérské práce. Dodání, montáž, výměny a opravy: -vodoinstalační zařízení -rozvody voda -přípojky pračky, myčky -odpady rozvody, čištění -zajištění kompletní rekonstrukce koupelen(včetně stavebních prací, a obkladů) -havarijní služba tel.606220784 běžné opravy do 24 hodin.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Výstavba a rekonstrukce: -rybníky -vodohospodářské stavby.

Výroba a prodej: finské sauny, infrasauny, pergoly, altány, zahradní domky, zahradní stavby, saunové příslušenství, spojovací materiál,

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -ocelové haly -ocelové stavby.

Projektování a provádění staveb.

Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Zakázkové truhlářství. Vysoušení dřeva. Dřevovýroba.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Energie ze slunce. Výroba, projekce, prodej, montáž, servis: -horkovzdušný sluneční kolektor SANY -sluneční kolektory -solární kolektory -fotovoltaické moduly -tepelná čerpadla -ohřev teplé užitkové vody -ohřevy bazénů -vytápění domů (objektů) -výroba elektrické energie -dvanáctivoltové (12V) spotřebiče na energii ze slunce a ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.