Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Půjčování, pronájem: - lešení, Haky a Layher lešení, podlážek. Stavební práce: - rekonstrukce - demolice, zemní a zednické práce - instalatérské a topenářské - speciální výškové, lešenářské - natěračské a malířské - klempířské a pokrývačské - šamotářské a izolatérské - truhlářské, tesařské, sklenářské - výměna podlahových ...

Rekonstrukce a modernizace bytů, domů a střech. Výstavba nových domů. Klempířské a pokrývačské práce. Tesařské práce. Stavební práce - izolační práce - zednické práce - truhlářské práce. Prodej, montáž - střešní krytina - střešní folie - dřevo, latě - izolační materiály - zdící materiály.

Realitní kancelář. Stavební firma: - izolace, zateplení budov, - zateplování panelových domů - revitalizaci fasády - rekonstrukce - projektová činnost ve výstavbě - rodinné domy na klíč - zemní práce - truhlářské práce - pronájem lešení

Činnost, práce: - stavby a rekonstrukce střech - klempířské, pokrývačské - tesařské - zámečnické - stavba rodinných domů a občanských budov - izolace - zemní a výkopové práce Prodej: - klempířské prvky - střešní doplňky - spojovací materiál - ruční nářadí - stavební chemie

Stavba, výstavba: - sruby - dřevostavby

Práce: - podlahářské - rekonstrukce koupelen Prodej: - podlahové krytiny - obklady, dlažby

Práce: - jádrové vrtání - sádrokartonářské - malířské - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader

Služby: -projekční činnost Stavba, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové stavby -dopravní a inženýrské stavby

Stavební firma: - vodohospodářské stavby - výstavba a rekonstrukce vodovodních řadů a vodojemů - výstavba a opravy kanalizačních řadů a čistíren odpadních vod - úpravy vodních toků - výstavba a rekonstrukce vodních nádrží.

Stavební činnost, výstavba, služby: - rodinné domy na klíč - elektromontážní práce

Práce: -stavební -pokrývačské -truhlářské -dřevostavby -rekonstrukce střech

Stavební firma. Výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce budov - truhlářské, tesařské

Bytová údržba: -opravy bytového fondu, -zateplování objektů, -řešení havárií, -opravy, rekonstrukce bytů.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader

Výroba, prodej: - sudové a lahvové víno z celého světa - rozvoz sudového vína - montáž stáčecího zařízení - budování vinoték - výroba reklamních lahví

Developerská firma, realizace, údržba a pronájem nemovitostí - příprava a realizace staveb, komplexní výstavba na klíč - územní plánování - technické a finanční poradenství.

Stavební firma. Realizace, výstavba: - pozemní komunikace a chodníky - základové desky staveb - rodinné domky, domy - prodejny a jiné budovy. Rekonstrukce, přestavba. - paneláková umakartová jádra na zděná, bytová jádra. Úprava: - vodní koryta a vodoteče.

Stavba, výstavba: -administrativní a obchodní centra -průmyslové objekty -bytové domy -rekonstrukce -izolace -stavby na klíč -vestavby, nástavby

Výstavba: - rodinné domy Služby: - správa nemovitostí

Výstavba: - bytová - občanská - průmyslová Práce: - zemní

Stavební a výškové práce - opravy střech - antikorozní ochrana konstrukcí - protipožární nátěry - sanace - rekonstrukce a opravy památek - kácení stromů - deratizační nátěry.

Služby: - průmyslové stavby - občanské stavby - projektování ve výstavbě.

Práce, služby: - technické zhodnocení všech stavebních konstrukcí - sanace staveb dlouhodobá antikorozní ochrana - dokončování staveb po cizích dodavatelích HSV, PSV - zateplování budov - revizní činnost v oboru elektro, hromosvody aj.

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.