Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Provádíme: -zednické práce -práce se sádrokartonem a jinými vnitřními systémy (např.stropní kazety) -zateplování obytných domů -fasády -asanace studní -pokládání zámkové dlažby

Stěhování - nábytek Zateplení - fasády Výměna - okna Menší výkopové práce Rekonstrukce - koupelnyopravy - fasády

Opravy - plynové sporáky Rekonstrukce a rozvody - topení Prodej - plynové zařízení - topná tělasa - armatury Montáž - plynové zařízení Rekonstrukce - koupelny Výměna - elektrické bojlery Prodej a montáž - vybavení koupelen rekonstrukce - koupelny Prodej a montáž ...

Zednictví, zednické prác. Kompletní stavební práce. Prodej. - stavebního materiálu, stavebniny. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Přípravné stavební práce. Demolice.Výstavba. Rekonstrukce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Realizace: - stavby v okrese Česká Lípa, Děčín: - rodinné domy na klíč včetně zpracování projektové dokumentace.

Zateplení domů, fasád a rekonnstrukce bytových objektů.

Pozemní stavitelství: - komplexní provádění občanských a průmyslových staveb - projektová a inženýrská činnost.

Provádíme stavby: - inženýrské - průmyslová a občanská výstavba - vodohospodářské - ekologické - sportovní.

Naše služby: - prodej stavebnin - stavební činnost - projekční činnost.

Firma se zabývá: -dodávky a montáže střešních systémů -opravy a rekonstrukce střech, zaměření, zhodnocení stavu, návrh technického řešení -veškeré hydroizolační práce -dodávky a montáže klempířských konstrukcí -střešní světlíky, prosvětlovací systémy -dodávky a montáže hromosvodů -dodávky a montáže tesařských konstrukcí -tepelné ...

Projekce: - vodohospodářské stavby - vodní elektrárny, rybníky.

Provádíme: - demoliční práce - projektovová činnost - montážní a kompletační práce - stavby na klíč.

Opravy, údržba a rekonstrukce: - bytové fondy (panelové a činžovní domy).

Naěe služby: - pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavby: - pozemní - vodohospodářské.

Naše služby: - stavební práce - rekonstrukce budov.

Provádíme: - rekonstrukce bytů, koupelen i bytových jader včetně stavebních prací.

Naše služby: - opravy fasád - rekonstrukce objektů, staveb rodinných domů - prodej betonových směsí.