Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavitelství: - novostavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení, opravy fasád - vodoinstalatérské práce - elektromontáže.

Stavební činnost: - zednické práce - přestavby bytových jader a zateplování objektů - foukaná izolace

Hlavním účelem, pro který byla příspěvková organizace zřízena je: - výkon vlastnických práv kraje k silnicím II. a II. třídy - údržba silnic I. třídy, rychlostních silnic a dálnic - zabezpečení výstavby a modernizace silnic II. a III. třídy.

Služby: - rekonstrukce výrobních i obytných objektů - výstavba průmyslových objektů a obchodních center - opravy a rekonstrukce fasád.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů, budov - rekonstrukce budov - obkladačské práce - úpravy interiéru.

Práce: - klempířské - montáž střešních oken - výstavba pergol, přístřešků, garážových stání.

Stavební firma: - výstavba rodinné domy, bytové domy - zemní práce minirýpadlem.

Výroba a montáž - čistírny odpadních vod - úpravny pitných a průmyslových vod Inženýrská činnost - pro vodohospodářské stavby

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Činnost: - rekonstrukce domů a bytů - zateplování fasád - tesařské a pokrývačské práce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - topenářské práce - malířské práce - podlahářské práce - renovace parket - pokládka dřevěných podlah - truhlářská práce - montáž - vestavěné skříně, kuchyňské linky.

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Jaroslav Jehlička provádí: - sádrokartonářské práce (montáž sádrokartonu - příčky, podhledy) - kompletní rekonstrukce koupelen - omítky, šlechtěné omítky, štuky, betony - zateplení budov - oplocení pozemků - malířské práce - rekonstrukce bytů a domů.

KLEINER s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě. Zajišťujeme: - pozemní stavby - zkoušení a diagnostika staveb - vodohospodářské stavby - specializace stavby zdravotně-technické - technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika, zdravotní technika, elektrotechnická zařízení - měření objemové aktivity radonu.

Firma OK-STAV Kamila Krejčího je stavební firma. Naše stavební firma vykonává následující činnosti: - provádění staveb, včetně změn, udržovacích prací na nich a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - technická pomoc ve stavebnictví - dozorování staveb, zpracování cenových rozpočtů a ...

Stavební společnost JTS STAVBY s.r.o. se zabývá: - výstavba rodinných domů na klíč - výstavba inženýrských sítí - výstavba zpevněných ploch - výstavba bytových domů - výstavba průmyslových staveb - výstavba staveb občanské vybavenosti - dopravní a inženýrské stavby - výstavba obchodních a komerčních center. Provádíme: - inženýrská ...

Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT působí na trhu s instalatérskými potřebami a kompletním vybavením koupelen: - velkoobchod, maloobchod s koupelnovou sanitou - rekonstrukce koupelen - instalace rozvodů vody, odpadů a plynu - výměna a opravy rozvodů - obkladačské a sádrokartonářské práce.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Projekce a realizace: - kořenová čistička - biotopová koupaliště - koupací jezírka

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy -zateplování fasád -rekonstrukce budov -rekonstrukce koupelen

Výroba - pergoly - altány - dřevodomky Truhlářství - nábytek - ploty - schody

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Činnost: - znalecké posudky nemovitostí - stavební dozor