Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Dodávka, montáž: - ocelové systémové haly.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy -byty Práce: -zemní práce -hrubá stavba -střešní konstrukce -hromosvody -vnitřní povrchové práce -zateplení budov -výplně otvorů -elektroinstalace -zabezpečení domů -rozvody vody, plynu a kanalizace -anhydritové podlahy

Stavební firma. Práce: -zateplování -rekonstrukce bytů a bytových jader

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce

Havarijní služby vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Revitalizace bytových a rodinných domů - dodávka a montáž sádrokartonů - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader.

Výroba, montáž: - ekologické rodinné domy - altány, pergoly

Dodávka a realizace úpraven pitné a užitkové vody pro průmyslové technologie, kotelny, hotely, obce a domácnosti - služby v oblasti úpravy vody.

Práce: -stavby RD -zemní -podlahářské -pokrývačské a klempířské -izolace -rekonstrukce

Stavební činnost, výstavba, práce: - bytová - nebytová - průmyslová - realizace střech - klempířské, pokrývačské - tesařské

Výstavba: - pozemní stavitelství, halové objekty, RD.

Stavební činnost - generální dodávky pozemních i vodohospodářských staveb - průmyslové stavby - výstavba rodinných domů.

Stavby: - průmyslové i bytové - inženýrské sítě - topení a vodoinstalace.

Dřevovýroba. Výroba: -dřevařské výrobky

Práce: -vodoinstalační -topenářské -zemní Dodávka, montáž: -septiky -jímky -čističky odpadních vod

Práce: -elektroinstalační -přestavby interiérů -přestavby koupelen a wc

Práce: -bourací -výškové -obkladačské -zednické -rekonstrukce

Práce: -zateplení objektů -rekonstrukce střech -klempířství -zednické práce Stavba, výstavba: -rodinné domy Dodávka, montáž: -okna, dveře Služby: -údržba nemovitostí

Práce: -rekonstrukce bytů, domů, bytových jader

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Izolatérství Komplexní regenerace bytových zděných, panelových i historických domů zahrnující projekční a inženýrskou činnost, technický vývoj, kontrolu kvality a finanční poradenství.

Rekonstrukce: - domy - byty - koupelny Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace

Autodoprava - odvoz sutí - dovoz stavebního materiálu - nadměrné náklady - zemní stroje Demolice Zakládání - stavby Zemní práce - terénní úpravy

Rekonstrukce bytů na klíč, stavební práce, malířské a zednické, instalatérské práce, zahradnictví, úklid, montáž nábytku, veškeré pomocné práce