Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavíme celoročně obytné srubové domy, roubenky a jiné dřevostavby, které jsou k využití jako rodinné domy, pro rekreaci nebo pro různé komerční účely. Dále vyrábíme srubové pergoly, sauny, srubový zahradní nábytek a různé dřevěné doplňky.

Dřevostavby Zděné domy - nízkoenergetické domy

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - rekonstrukce koupelen - omítky - obklady, dlažby - sádrokartony

Stavební činnost: - zateplování - stavby na klíč - rekonstrukce - hrubá stavba - fasády

Stavební firma: - zemní a bourací práce - výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, parkovišť - inženýrské sítě - kovovýroba - servis a opravy stavebních strojů - těžba a prodej písku, štěrkodrti a zeminy - recyklační dvůr

Stavební práce: -renovace -dodatečné izolace objektů -plynoinstalace -vodoinstalace Prodej, maloobchod: -stavební materiál.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál. Stavební projekce, projektování: - rodinné domy - rekonstrukce budov. Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Výstavba: - dřevostavby rodinných domů - terasy.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - vodoinstalace - pokládka dlažby - obklady.

Služby, práce: -autodoprava -zemní práce -realizace staveb -prodej písku.

Stavby, práce, služby: - kompletní výstavba a rekonstrukce komunikací (živičné povrchy - obalované kamenivo, stříkaná konstrukce) - výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí (plyn, kanalizace, vodovody, elektrorozvody, telefonní rozvody apod.) - pokládka zámkových, betonových a žulových dlažeb (pokladačem dlažby, ručně) - výstavba ...

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, modernizace: - stavby. Demolice, demoliční práce.

Výstavba pozemních, inženýrských staveb a rodinných domů. Sídlo společnosti: -Lipnice nad Sázavou 200 582 32 Lipnice nad Sázavou.

Stavení práce a komunikace. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Výroba a montáž - technologická zařízení - galvanické linky - čistírny odpadních vod. Činnost - předúpravy povrchů - odmašťování - moření - fosfátování - odlakování - stahování povlaků.

Zednictví, práce: - obkladačské - zednické - rekonstrukce bytů - sádrokartony.

Projekce, výstavba, stavba: - golfová hřiště.

Práce: - malířské - natěračské - fládrování - štukování - rekonstrukce bytových jader.

Stavební firma: - rekonstrukce objektů - zateplování budov - montáže ocelových konstrukcí - zámkové dlažby - zemní práce - kontejnerová doprava.

Správa, pronájem: - průmyslová zóna - kancelářské, skladovací, výrobní prostory v Havlíčkově Brodě. Developerské projekty. Development nemovitostí pro residenční a kancelářské účely. Revitalizace: - historické objekty. Rekonstrukce staveb.

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

Služby: -stavební a projektová činnost.

Organizace STAVOINTERIER s.r.o. je významnou ryze českou regionální organizací. Stavebnictví ( generální dodávky staveb ) Hlavním předmětem činnosti firmy je provádění staveb, jejich změny a odstraňování. Zpracujeme Vám písemnou nabídku s cenovou kalkulací dle přijatých zadávacích podkladů. Realizace stavby provádíme v souladu s technickou ...

Činnost: - provádění staveb - pojiva - sypké materiály - stavební chemie - zdící materiály, stropy - zateplovací systémy - střechy, komíny - izolace - okna, dveře zárubně - sádrokarton