Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební činnost. Rekonstrukce staveb.

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.

Výstavba: - komunikace - letiště - sportovní haly či areály - stavební projekce Recyklace nekovového materiálu.

Práce: -dlaždické - obklady a dlažby -bourací -drobné zednické a stavební -výkopové -fasády, omítky -rekonstrukce -sádrokartony.

Zajišťujeme bezplatné poradenství v oblasti energetických úspor, výběr optimální varianty řešení jak z hlediska technického tak ekonomického, dále projekty rodinných, bytových domů, realizace staveb na klíč. V nabídce naleznete typové domy, nebo Vám dům naprojektujeme podle Vašich požadavků a představ.

Stavební firma. Práce: -zednické práce na klíč -montáže sádrokartonů -rekonstrukce staveb, bytová jádra.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Zámkové dlažby, dlažení a stavební činnost: -dláždění komunikací, chodníků, vjezdů, parkovišť a ulic.

Stavební firma: - stavební práce - zemní práce - nákladní autodoprava - půjčovna stavebního zařízení.

Stavební práce. Rekonstrukce staveb.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytového jádra a koupelen.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Práce: -obkladačské. Montáže: -obklady -dlažby. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Práce: - zednické, klempířské práce - zateplení fasád.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Stavební firma: - výstavba vodních, pozemních, průmyslových a inženýrských staveb Služby: - rostlinná výroba - mechanizace - kovovýroba

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Realizace, montáž: -koupelny na klíč -bytová jádra -sádrokartony -obklady, obkladačské práce -zámková dlažba. Práce: -vodoinstalační, vodoinstalace.

Vodohospodářské stavby. Stavby, provedení, realizace: -vodovody -kanalizace -komunikace -zemní práce všeho druhu -vodojemy -čistírny -úpravy vodních toků. Práce s vlastní mechanizací CATERPILAR.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra. Maloobchodní prodej: -sanitární zařízení -kompletní vybavení koupelny -podlahy. Práce: -zateplování fasády. -sádrokartony.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské (vodoinstalace) -topenářské (topení) -plynařské (plynoinstalace) -montáže ústředního vytápění. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.