Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma. Stavba,výstavba,rekonstrukce,opravy: -průmyslové stavby -bytové domy -rodinné domky,domky na klíč -zateplování -půdní vestavby,nástavby -inženýrské stavby -komunikace,chodníky -rybníky, úpravy toků Práce: -komplexní stavební.

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Stavební činnost. -zajišťování k - kompletní stavební a demoliční práce

Stavební činnost. Výroba: -zámky -kování.

Služby: -reklamní a propagační: -samolepící písmo a grafka -malovaná reklama na fasádu -realizace veletržních expozic,stánků -grafické návrhy a firemní loga -zhotovení reklamy na všechny druhy podkladů -realizace nadrozměrných nápisů.

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Stavební firma. Výstavba: - pozemní stavby (občanské, průmyslové, dopravní) - inženýrské sítě, inženýrské stavby.

Stavby: -na klíč: -rodinné domy -menší půmyslové haly do 364 m2 -kompletní rekonstrukce Prodej a montáž: -obklady a dlažby - podlahové krytiny. Realizace koupelen Štukatérství

Provádění stavebních prací: -veškeré zednické práce -hydroizolační práce -stěrková izolace -samonyvelačni stěrkování -půdní vestavby -výměna oken, dveří a garážových vrat. Obklady a dlažby: -pokládání obkladů, dlažeb a přírodních kamenů. Stavby a rekonstrukce objektů na klíč: -rekonstrukce bytu a bytových jader ...

Stavební práce: -zednické práce - omítky, zateplování fasád, zdění, potěry, obklady -sádrokartony a kazetové podhledy -výstavba rodinných domů -zámkové dlažby -půdní vestavby -montáž sádrokartonu.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Dodávka, distribuce: -technologie pro fotovoltaické elektrárny: -solární panely ET Solar, měniče SMA .

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Montáže, instalace: -vnitřní plyn -venkovní plynovody NTL*, STL*, VTL* ocelové, plastové včetně výkopových a jeřábnických prací -venkovní kanalizace a projekce -ústřední topení -vodoinstalace v objektech. Stavba, výstavba, rekonstrukce, projekce: -stavby rodinných domů a jiných objektů -komplexní stavební ...

Stavební firma, stavby. Výstavba: -pozemních, inženýrských staveb.

Výroba - plastové výrobky - septiky - jímky - žumpy Úklidová firma - profesionální úklidové služby v Uherském Brodě, Uherském Hradišti, Bojkovicích, Luhačovicích, Veselí nad Moravou a okolí

Montáž - protipožární stěny Montáž - ocelové konstrukce Rekonstrukce - budovy Svařování v ochranné atmosféře - železo - ocel - metoda TIG Zámečnické práce

Tesařské práce Lešenářské práce

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Služby: -realitní činnost -stavební činnost -developerské projekty -projektování a realizace zahrady.

Komplexní výstavba a renovace: -střechy - rovné i šikmé. Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže: -střešních oken, okna -střešních systémů, systémy: -Satjam, Lindab, Rova.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna