Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Výstavba rodinných domů Zlín - Kudlov Společnost Kudlov invest realizuje projekt výstavby rodinných domů v lokalitě Zlín-Kudlov vzdálené 2, 6 km od centra Zlína a přístupná MHD. Předmětné území je situováno v mírném svahu v blízkosti lesa. Dopravní přístup do lokality bude po nově vybudované komunikaci z ul. Václavská. Celý projekt zahrnuje ...

Stavební práce: - protihlukové stěny - pokládka - venkovní dlažba.

Zednické práce. Rekonstrukce interiéru rodinných domů a bytových jader: - obklady, dlažby - zámkové dlažby Zateplování fasády budovy. Práce s lícovým zdivem a pásky.

Dřevovýroba, maloobchod, prodej: -vše pro dům a zahradu: -srubové a zahradní domky, chaty -altány, pergoly, sruby -houpačky, palisády -zahradní a bytový nábytek, doplňky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

Mobilní domy: -možnost financování na splátky -k trvalému i dočasnému bydlení -poradensví.

Stavební firma. Realizace, stavby: - novostavby, domy, na klíč Práce: - půdní vestavby - sádrokartony - zateplení fasád - rekonstrukce staveb - pokrývačské, pokrývačství - zemní práce - malířské práce Služby: - stavební projekce, projektování

Projektování, projekce, projektant: -stavby. Provádění, změna, údržba, odstraňování, demolice: -stavby: -kanalizací, vodovodů, ČOV -zkoušky vodotěsnosti Inženýrská činnost.

Stavební firma: -zateplování -sádrokartony -sanace -rekonstrukce panelových domů, střech -bourací práce -specializace na výškové práce. Prodej: -stavební materiály.

Projekce, realizace, instalace, výstavba: -fotovoltaické systémy: -solární elektrárny (fotovoltaické panely).

Stavební firma. Kompletní stavební, zednické práce. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy.

Elektroinstalační práce Zateplování fasád Obkladačské práce - dlaždičské práce - podlahářské práce Stavební firma - domy na klíč Zednické práce Vodoinstalační práce

Provozování: -internetové databáze firem, organizací a fyzických osob -stavební činnosti od základů po střechu.

Stavební firma. Příprava, projekce, výstavba, realizace: -dopravní, inženýrské a průmyslové stavby. Práce: -výstavba železobetonových mostů a propustů -rekonstrukce staveb -zemní a výkopové práce -speciální zakládání staveb -vrtné práce -provádění injektážních prací -demolice konstrukcí -nátěry konstrukcí -stříkané ...

Stolařství, truhlářství. - zakázková dřevovýroba z masivního dřeva - zahradní nábytek, ploty, brány, altány, pergoly. Prodej: - nátěrové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.

Kompletní stavební práce.

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

Návrhy, dodávka na klíč, provádění, rekonstrukce, opravy, oprava: -stavební izolace, stavebních izolací -hydroizolace, hydroizolací -zateplování střechy -izolace pro ploché střechy. Výrobní středisko: -Brno 602 00, Stavební 2a tel.: 543255350 fax : 543255626.

Provádění, výstavba, stavba, realizace: -občanské, bytové, průmyslové stavby -rodinné domy, domky Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské Montáž, instalace, realizace: -okna VELUX -zateplovací systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -distanční tělesa -prvky pro prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlí -solární kolektory -čističky odpadních vod -dodávka do 48 hodin po objednání

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební projekty, realizace: - interiéry. Stavební firma.

Výstavba a rekonstrukce: - objekty jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. - školy - obchodní centra - administrativní budovy - sportovní centra - parkovací domy - komunikace, silnice - mostní konstrukce. Realizace: - zemní a výkopové práce, terénní úpravy - inžerýrské sítě - vodovody, kanalizace.