Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce, opravy - zateplování budov - montáž sádrokartonu - elektroinstalace - telekomunikační montáže a opravy - zemní práce. Doprava: - nákladní. Prodejna: - stavebniny Vimperk - ul.Špidrova tel/fax:388411441.

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.

jsme specialisté na rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelen. Obecně jsme výhradně stavební firma se zaměřením na rekonstrukci bytového fondu a řemeslné práce, s důrazem na keramické obklady a dlažby. Zajistíme Vám vše potřebné i na stavebním úřadu včetně stavebního povolení, včetně projektu a statického posouzení. Na hotové práce ...

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Stavební práce: -rodinné domy na klíč -novostavby -rekonstrukce domů, bytů, kanceláří, bytových jader.

Činnost: -stavebnictví -kompletní realizace staveb -nová výstavba -rekonstrukce -fasády -lité podlahy.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Služby: -stavby na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů -novostavby.

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -fasády -střechy.

Nabízíme: -klempířské práce -pokrývačské a tesařské práce -vysokozdvižná plošina -natěračské práce -výškové práce -montáž střešních oken. -rekonstrukce střech i novostavby -přeprava materiálu a sutí.

Služby: -poradenství ve stavebnictví -obnova a restaurování památek -průzkum objektů a území. Nákup, prodej: -historický stavební materiál. Služby: -vnitrozemská vodní doprava -výletní plavby elektročluny -červen-srpen -Třeboň, rybník Svět -České Budějovice Vltava, Malše -Chlum u Třeboně Hejtman.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Stavební firma: -bytová, občanská a průmyslová výstavba -stavba rodinných domů -zateplování fasád -obkladačské práce, zámkové dlažby -zemní práce -čištění a údržba vodních toků.

Služby: -zhotovování nových střech -regenerace starých plochých střech -nové střešní pláště včetně jejich zateplení -izolace -spodní stavby -vodní nádrže -jezírka -proti ropným látkám -protiradonové clony -zateplování objektů -stavební práce.

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.

Prodej, montáž: -dřevěná okna, eurookna -plastová okna -dveře-plast, dřevo, hliník -střešní okna -rekonstrukce a zateplení budov -opravy panelových domů.

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Na stránkách veselský .cz naleznete ukázky prací, řešení vašich interiérů a exteriérů. Rádi Vám pomůžeme s vhodným výběrem materiálů . Provádíme práce velkého i malého rozsahu. Zaručujeme kvalitu, časovou flexibilitu (po domluvě soboty, neděle a práce přes noc). Dlouholeté zkušenosti předáváme z generace na generaci. Naší předností je flexibilita, ...