Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Rekonstrukce bytu, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce rodinného domu, stěrkování stěn, stěrkování stropů, stěrkování stěn a stropů, Nanášení stěrky s výstuží přímo na Ytong a zdivo, rekonstrukce, evitalizace bytu a domu, montáž sádrokartonu, Designové rekonstrukce bytů domů a jáder, Kompletní dodání materiálu a práce, design interiěrů, ...

Práce: -sádrokatony -rekonstrukce -montáž oken -montáž podhledů.

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Služby: -elektroinstalační práce -elektroinstalace -hromosvody -elektrické topení -půdní vestavby, příčky a podhledy ze sádrokartonu -montáže sádrokartonářské -rekonstrukce objektů -opravy bytových jader.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce domů - zateplování budov - fasády. Zedník, zednictví.

Stavební činnost: -zateplování fasád -rekonstrukce půdních vestaveb -montáž sádrokartonů -rekonstrukce budov a bytů

Práce, služby: -zateplení -rekonstrukce bytových jader -pokrývačské práce

Výstavba: - rodinné domky - půdní vestavby - rekonstrukce - interiérové a exteriérové práce.

Stavební společnost: -výstavba, stavba, rekonstrukce, sanace, modernizace staveb, objektů (stavby) -rodinné domy, rodinný dům, RD -bytové domy, bytový dům -průmyslové objekty -provádění obklady a dlažby (dlažba) (obkladačské práce) -omítky, omítka -zateplování, zateplení, izolace -zemní práce -protipožární ...

Studie, projekty, dodávky: -investiční celky -novostavby na klíč, rekonstrukce, regenerace, adaptace, demolice: -stavby občanské, bytové, inženýrské: -kancelářské objekty, obchody, sklady, domy nájemní i rodinné, polyfunkční objekty (značky CEMIX, HASIT, ALSECCO) -půdní vestavby a nástavby, sádrokartony KNAUF, ...

Provádění staveb: -včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňovaní. Držitel certifikátů ISO 9001:2000 ISO 14001:2004 Revitalizace panelových domů. Realizace fotovoltaických elektráren. Odborný dodavatel v programu Zelená úsporám.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Zednické a obkladačské práce. Celkové rekonstrukce domů a bytů včetně dodávky materiálu. Kalkulace ZDARMA !!! Obklady a dlažby. Zámkové dlažby. Zateplovací fasády. Kvelbení sklepů A mnoho jiných zednických a obkladačských prací. DOVOZ MATERIÁLU DO 20KM. ZDARMA!!!!!

Stavební firma. Rekonstrukce: -domů a bytů -kuchyňské linky i bytového jádra -výroba kuchyně a nábytek na míru -pokládka dlažby, plovoucí podlahy, obklady -stavební práce -sádrokartony -projekce ve 3D. Zajištění stavebního povolení.

Klempířství, -natěračství.

Služby: -revitalizace -financování a dotace -tepelné audity a projekce -lodžie -plastová okna -prodej stavebního materiálu -kolorovací centrum -půjčovna lešení. Nedohledatelné kontakty.

přerušení: od: 15.9.2014. Truhlářská výroba. Ustájení koní. Šití, výroba ohlávek.

přerušení: od: 1.1.2014. Práce: - stavební - zednické.

Stavební činnost-generální dodavatel průmyslových, inženýrských a občanských staveb. Novostavby, rekonstrukce, modernizace domu a jeho částí, půdní vestavby i půdní nástavby, zámečnická výroba, výroba stavebních armatur, výroba betonu, zámkové mrazuvzdorné dlažby, stavební elektro práce (silnoproud, slaboproud), výroba a doprava hašeného vápna, ...

zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...

zánik poslední živnosti: 8.11.2014. Zakázková výroba krbů, prodej, montáž: -venkovní krby -vnitřní krby. Rekonstrukce interiérů. Izolatérství. Komíny. Krbové kamna. Zastřešení.

Práce: -stavební -stavba domů na klíč -zateplení fasády -obklady -dlažby -malby -nátěry.