Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Obkladačské práce. Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelen. Výstavba a rekonstrukce rodinných domků. Zateplování budov. Omítky, fasády. Izolatérství. Veškeré zednické práce.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Tesařské konstrukce, dřevostavby: -balkóny -pergoly -přístřešky. Kompletní stavební činnost: -stavby a rodinné domy na klíč -opravy a rekonstrukce staveb -rodinné stavby. Klempířství. Pokrývačství, střechy.

Naše firma se zabývá : -klempířské a pokrývačské práce -kompletní rekonstrukce střech včetně krovu -opravy a nátěry střech -opravy fasád-zednické práce -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -mytí nepřístupných oken -kácení nebezpečných a nepřístupných stromů -prořezávání a zkracování stromů -montáže ocelových konstrukcí ...

Klempířské a pokrývačské práce, ( vyučen v oboru stavební klempíř) - pronájem, montáž a demontáž lešení - půdní vestavby - suché stavby ( SDK) registrace zelená úsporám Veškeré pokrývačské a klempířské práce (certifikace materiálů i odbornost pokládky krytin). Rekonstrukce střech včetně popř. tesařských prací. Praxe v oboru vzduchotechniky ...

Stavební firma -rekonstrukce staveb -demoliční práce.

Kompletní stavební práce: -výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy fasád -zateplování -sanace. Služby: -provozujeme autodopravu do tonáže 5t -přistavujeme a odvážíme kontejnery, likvidujeme suť -rozvážíme stavební materiál.

Provádění staveb na klíč, poskytování poradenství v oblasti hypoték. Zateplování fasád a opravy střech.

Stavební firma provádí novostavby a veškeré stavební - rekonstrukce - instalace topení - rozvody vody, plynu - elektromontáže kontakt: Gabriela Lučanová, Pavel Lučan

Truhlářství: - kuchyňské linky, - nábytek na zakázku. Stavební rekonstrukce: - byty, - obchody.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a řemeslnických prací, spojených se stavebnictvím.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Stavební práce: - občanské a průmyslové stavby - demoliční práce včetně plošných odstřelů - rekonstrukce objektů, zateplení - sanační, výkopové práce - zakládání staveb - opravy komunikací a chodníku - výroba a instalace bezpečnostních prvků - dopravní značení.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce staveb - přestavby budov a bytových jader.

Stavební práce v rozsahu do 10 miliónů. Rodinné domy na klíč: -rekonstrukce -novostavby. Práce: -malířské -natěračské -obkladačské -kamenické -fasádnické. Stavba lešení. Stavební dozor. Inženýrská činnost. Projekce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytů a bytových jader -sádrokartony -obklady a dlažby -malířské práce

Rekonstrukce a stavby na klíč. Dodávky a montáže: -sádrokartonové systémy -podhledy z lisovaných minerálních desek.

Stavební práce: -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby-starší domy -interiéry na klíč.

Natěračské práce Malířské práce Rekonstrukce - byty Štukatérské prácerekonstrukce - vchody - koupelny

Realizace: -stavby na klíč -rekonstrukce -fasády -projekty a stavební povolení.

Stavby na klíč: -novostavby -rekonstrukce a opravy -stavby v oboru pozemní stavitelství.

Stavební společnost: -projektové a inženýrské práce -výstavba rodinných domů -terénní a výkopové práce -sanace a úpravy povrchů.

Kompletní dodávka staveb na klíč včetně projektové dokumentace. Rekonstrukce staveb. Technologické stavby. Bytová výstavba.