Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Zateplování - fasády Obkladačské práce - zámkové dlažby Stavba a rekonstrukce - rodinné domy Zednické práce - základové desky - bytová jádra

Provádíme kompletní stavebně montážní práce. Stavby, opravy a defekty domů, rekonstrukce, dlažby, stavby plotů, projektové dokumentace, stavební poradenství. Vaše starosti odborně vyřešíme k Vaší spokojenosti. Kvalitní práce a jednání na profesionální úrovni. Výhodné ceny z naší výroby. Volejte pro jakékoliv požadavky na telefon: Telefon: ...

Zateplovací práce Zemní práce Výstavba a rekonstrukce hal, rodinných domů, objektů - rodinné domy od základu - komlet na klíč - dlažby + obklady - vnitřní, vekovní - byty

Práce: - obkladačské a zednické. Realizace: - koupelny na klíč - přestavba bytových jader.

Činnost: - stavební činnost, výstavba - rekonstrukce - inženýrská činnost - developerské služby

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Stavební činnost: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - bytová výstavba - rekonstrukce a modernizace. Obchodní činnost: - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - zprostředkování obchodu a služeb .

Činnost: - stavební projekce - kompletní stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů

Stavební firma: - výstavba rodinných domů, bytů - výstavba průmyslových hal - rekonstrukce budov Projekční činnost.

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Projekty a provádění staveb: - novostavby a rekonstrukce - nízkoenergetické a pasivní RD - kvalitní plastová okna z německých profilů a kování - zděné stavby i na klíč - individuální projekty rodinných domů.

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Stavební činnost: * pozemní stavitelství včetně rekonstrukcí: - bytové, kancelářské, výrobní, účelové stavby pro lesní hospodářství a myslivost. * vodohospodářské stavby: - úpravy vodních toků. - lesnická činnost: - těžba břehových porostů.

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Provádíme rekonstrukce a modernizace panelových domů. Nabízíme zateplování fasád i střech včetně výměny oken a rekonstrukcí lodžií i balkónů.

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Provádění staveb, rekonstrukce, malby, nátěry, podlahy, elektro, voda, topení, plyn, dlažby, obklady, zateplování