Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Stavební firma. Kompletní dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb: -rekonstrukce a modernizace objektů -půdní vestavby a nástavby -výstavby a rekonstrukce ČOV -výstavby stavebních částí farem větrných elektráren -zateplování fasád -sádrokartonové podhledy, příčky.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Stavební práce na klíč-komplet. Projektová a inženýrská činnost. Stavební technologie-vývoz dovoz omítky. Stavební práce-opravy rekonstrukce. Stavební pozemky-vyhledávání.

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

K základním atributům společnosti patří spolehlivost, odbornost a vstřícnost k zájmům a potřebám zákazníků zejména v následujících oblastech: Komplexní údržba infrastruktury, budov a staveb. Stavební činnost a rekonstrukce objektů. Cateringové služby, závodní stravování. Telekomunikační služby, informační systémy, vedení účetnictví. ...

Zařizují vše kolem staveb, rekonstrukcí modernizací, projektování..... -stavby na klíč -výstavba -rekonstrukce -modernizace -projekty, plány.

Stavební činnost. Obchodní činnost ve stavebnictví. Sanace staveb, podřezávání zdiva.

Stavební firma: -stavební práce, zateplování fasád -sádrokartonářské práce -vnitřní dekorační omítky -sanační omítky -prodej materiálů CAPAROL -tónovací zařízení CAPAMIX -míchání barevných fasádních i vnitřních barev na počkání v 900 odstínech. Autorizovaný prodejce.

Projektování a realizace staveb ISO 9001 od TUV. Elektroprojekty. Montáž a revize: -elektroinstalace -zabezpečovací zařízení EPS-EZS -hromosvodové práce. Měření a regulace energií. Plastová okna, hliníková okna., Zendow okna, Prestige okna, Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika -elektro -železářství -domácí ...

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Montáže obkladů a dlažeb Zateplení budov Rekonstrukce bytových jader RD na klíč

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Hydroizolace. Stavební práce. Generální opravy. Protipožární a průmyslové nátěry. Výškové a speciální práce.

Stavební práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zateplování budov. Půjčovna: - stavební stroje.

Vodní hospodářství: -projektová činnost -inženýrská činnost -investiční záměry -studie -generely -projektová dokumentace k ÚŘ+SP -realizace staveb -kanalizace a vodovody -přípojky -vnitřní rozvody -ČOV a DČOV, lapáky tuků -revitalizace toků -jezy, opěrné zdi, náhony -odbahnění rybníků -oprava, výstavba ...

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Soukromá stavební firma: -práce stavební, zednické, fasádní -modernizace domů -práce obkladačské -rekonstrukce -práce elektroinstalační -zateplovací -sanační ( izolace domů).