Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Stavební firma. Půjčování, půjčovna: - lešení, bednění - shozy na suť - stavební stroje, stavebních strojů, mechanismy, nářadí. Prodej: - beton - sypké hmoty, kamenivo těžené i drcené všech frakcí, štěrky, písky. Realitní kancelář.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - zednické práce - zateplování fasád - izolatérské práce - sádrokartonářské práce (montáž - sádrokartonové systémy) - pokrývačské a klempířské práce (montáž - střešní konstrukce a pokládání střešní krytiny včetně klempířských prvků).

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Elektroinstalační práce Rozvody topení Pokládka - dlažby - obklady Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Rekonstrukce - koupelnykoupelny na klíč Rozvody vody

Stavební firma. -jednoduché stavby, rekonstrukce staveb. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Komplexní výstavba a renovace: -střechy - rovné i šikmé. Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže: -střešních oken, okna -střešních systémů, systémy: -Satjam, Lindab, Rova.

Zednické práce: -rekonstrukce interiérů a bytových jader -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, podhledy -pokládka obklady a dlažby.

Služby: -zateplování-okenní a dveřní systémy domů, zimních zahrad nabízíme: -izolační dvojskla -speciální PVC profil,který je přímo určen na zasklívání. Zateplením oken a dveří: -úspora finanncí -odstranění rosení -v horkých dnech nadměrné ohřívání místnosti -snížení venkovního hluku do místnosti.

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Stavební práce: -kompletní bytové rekonstrukce, obklady koupelen, WC -rekonstrukce bytových jader -instalaterské a elektroinstalační práce. Lokalita firmy: Zlínský kraj (Zlín, Napajedla, Otrokovice, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Luhačovice) jihomoravský kraj, možnost dodání Prodej: obklady, dlažby, vany, umyvadla, ...

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Stavby: - rodinné domy - kanalizace - sádrokarton. Řemeslo, stavební práce: - zedník (zednické) práce - výkopové, bourací práce.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební projekce,projektování -inženýrská činnost v investiční výstavbě -komplexní stavební práce. Výstavba,stavba,rekonstrukce: -stavby občanské (domy,byty) -průmyslové na klíč.

Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Stavební firma. Stavba,rekonstrukce: -bytová výstavba. Komplexní stavební práce.

Stavební firma. Výstavba,oprava,rekonstrukce: -bytová jádra -půdní vestavby -nástavby sádrokartonovým systémem -občanské i bytové stavby. Práce: -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství. Montáž: -minerální podledy DONN-THERMATEX -laminátové a masivní plovoucí podlahy. Návrh,realizace: -interiéry -kuchyňské linky ...

Malenovická stavební a obchodní společnost, spol. s r.o. M.S.O.S. Malenovice, spol. s r.o. Stavební práce: -stavby,rodinné domky(domy) na klíč -haly -budovy -projekce -inženýrská činnost -fasádní a interiérové nástřiky a nátěry. Prodej,míchání: -barvy.

Stavební práce,řemeslo: -rekonstrukce domů -přestavba bytových jader -koupelny,obklady,dlažby -sádrokarton -zednické práce. Ranč Bezměrov: -web: www.rancbezmerov.estranky.cz

Stavební firma. Malířské a natěračské práce.