Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Provádíme veškeré montáže, opravy a rekonstrukce v oboru VODO-TOPO-PLYN. Plynařské, topenářské a vodoinstalační práce. Montáž krbů a kamen, kotlů a otopných těles. Rekonstrukce koupelen, montáže sprchových koutů a zástěn.

Rekonstrukce a stavby rodinných domů včetně koupelen. Provádíme zednické práce, pokládání obkladů a dlažeb či montáže sádrokartonu

Stavební společnost: -rekonstrukce koupelny -kvalitní provedení se zárukou -vyměření, konzultace a cenový rozpočet zdarma -celkovou rekonstrukci bytů a domů (dům*, domy) -řezání panelů -obklady, dlažby -malířské práce - interiéry -strukturální omítky -zateplování fasád -pokládka zámkové dlažby apod

Nabízíme zednické, obkladačské práce, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplování budov a montáže sádrokartonů.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Stavební a projekční firma: -projekty RD -výstavba RD -renovace bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce -demolice -inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -stavební povolení.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Zateplování fasád, renovace bytových jader.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Stavební firma. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - bytová jádra, byty. Zednictví, zednické práce: - základové desky - hrubé stavby - zateplení budovy, zateplování fasády - vyzdívání komínu - zahradní obrubníky - marmolity. Sádrokartonářské práce, sádrokartonové příčky. Obkladačské práce: - obkady koupelen a ...

Stavební společnost: -sádrokartonářské, veškeré stavební práce -zateplení. Sídlo: Jírovská 427/25, Praha 4

Stavební firma. Rekonstrukcí a výstavba: -bytová jádra -koupelny -obklady, dlažby. Bourací a demoliční práce.

Zateplování Sádrokartony Obklady koupelen Omítkářské a zednické práce Rekonstrukce - koupelny

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.

Práce: -stavební -opravy -montáže -rekonstrukce.

Prodej, konzultace, realizace. Koupelny od návrhu po realizaci: - koupelnové studio - zaměření - 3D grafické návrhy - obklady, dlažby a koupelnové vybavení - sanitární keramika a koupelnový nábytek - hydromasážní vany - stavební chemie - profily podlahové, obkladové, balkonové, přechodové - dekorační lišty - lícové cihly a pásky - ...

KOUPELNY SÝKORA Služby: -koupelnové studio -návrhy -desing -vizualizace -realizace.

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Přestavba, rekonstrukce: - bytová jadra Prodej, maloobchod: - obklady a dlažby - keramika a vany Montáž plovoucích podlah

Provádíme: -montáže sádrokartonových konstrukcí -půdní vestavby -kazetové podhledy -příčky a šikminy -zateplování fasád rodinných domů, zelená úsporám -různé stavební práce -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby.

Vodoinstalatérské a topenářské práce: -rekonstrukce a montáž rozvodu vody -rekonstrukce a montáž rozvodu kanalizace -výměna a montáž kotlů a bojlerů -výměna a montáž ústředního topení -instalace podlahového topení -rekonstrukce koupelen -apod.

Stavební firma. Rekonstrukce: -domů a bytů -kuchyňské linky i bytového jádra -výroba kuchyně a nábytek na míru -pokládka dlažby, plovoucí podlahy, obklady -stavební práce -sádrokartony -projekce ve 3D. Zajištění stavebního povolení.

zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...