Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Rekonstrukce: - koupelny, bytové jádra - omítky - sádrokartonářské práce - obklady a dlažby.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Rozvody: - podlahové vytápění - voda, odpad v bytových jádrech a rodinných domech. Montáž: - kotle na plyn a pevná paliva - solární kolektory - radiátorové topení. Koupelny na klíč.

Rekonstrukce: -koupelny. Práce: -sádrokarton. Kazetové podhledy-THERMATEX. Půdní vestavby. Izolace: -tepelné, zvukové.

Zateplování - budovy Sádrokartony Zednické a dokončovací práce - bytová jádrarekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny

Stavební práce všeho druhu: - zateplování budov - rekonstrukce - výstavba rodinných domů - stavby koupelen.

Řemesla, služby - zednické práce - rekonstrukce koupelen

Koupelnové studio. Prodej, maloobchod: - vybavení koupelen - koupelnový nábytek - sanitární keramika (vany, sprchové kouty, záchody, umyvadla) - obklady, dlažba. Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - interiéry.

Úprava exteriérů a interiérů. Dokončovací specializované stavební práce. Montáž: - sádrokartony s konečnou úpravou - penetrace - stříkání. Remodeling, rekonstrukce: - kuchyňské linky - krby i s vytápěním domů - koupelny - obkladačky, dlažby s mozaikou a ornamenty. Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské.