Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Záruční a pozáruční opravy, montáže, zapojení a prodej ohřívačů vody /boilery, průtokové ohřívače, elektrokotle atd./. Opravy domácích spotřebičů /vysavače, mikrovlnné trouby .../. Opravy zahradní techniky /sekačky, křovinořezy atd./. Dodávky a montáže elektrického vytápění - podlahové i přímotopné. Elektroinstalační práce.

Opravy, rekonstrukce střech, práce: - živičné krytiny NAIP - bezešvé krytiny - folie, zelené střechy - práce klempířské a pokrývačské Opravy, montáž, revize: - hromosvody. Stavební firma.

Revize, servis, opravy: - elektro - hromosvody. Další činnost: - prodej, maloobchod - ovoce, zelenina: - Pospíšilova třída, HK, - tel.: 603578466, 603430554 - sběrna fotofilmů, vyvolání, zpracování fotografií Rivat Foto: - Gruzínská 94, HK, tel.: 603430554.

Montáž, revize: - elektro.

Elektroinstalace - bytové, průmyslové Montáž, oprava a údržba: - el. zařízení - rozvaděče NN -podlahové vytápění

Revize, opravy, posudky v prostředí normálním i výbušném - hromosvody

Veřejné osvětlení. Elektroinstalace.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a ...

Drobné opravy. -bytů, byty služba non-stop -voda i instalace, rozvody -elektřina i instalace. Práce: -zámečnické -opravy zámek, zámky -nouzové otevírání-byty.