Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
MONTÁŽ A DODÁVKA DO VŠECH DRUHŮ OBJEKTŮ KOMPLETNÍCH SLABOPROUDÝCH A SILNOPROUDÝCH ROZVODŮ A ZAŘÍZENÍ. ANTÉNY: - televizní - satelitní - společné televizní antény se satelitním rozvodem - měření kvality signálu. TELEFONY: - telekomunikační zařízení-pobočkové ústředny - domácí telefony+tabla (zvonky) - domácí ...

Montáž - elektroinstalační zabezpečovací systémy Elektroinstalační práce - hromosvody

Výroba: -rozvaděče. Rozvaděče nízkonapěťové-výroba, dodávky. Rozvaděče oceloplechové-výroba. Výroba, montáž, servis: -neonové reklamy . Montáž: -slaboproudá zařízení. Montáž elektrické signalizace: -požární -zabezpečovací -kartové systémy. Montáž: -místní rozhlasy -jednotný čas (hodiny) -dorozumívacích zařízení -do ...

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -elektroinstalatérské. -zámečnické.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Elektrické vytápění pro Vaši firmu i dům Montáž, dodávky a servis elektrických zařízení. Servis domovních čistíren odpadních vod. Elektrické, topné a regulační systémy.

Montáže, servis, údržba, rekonstrukce elektroinstalací, televizních antén, satelitů. Společné televizní antény. Digitální pozemní příjem. Elektrikářské práce. Hromosvody.

Elektroinstalace: -automobilové aplikace -zabezpečovací systémy -autorádia -domovní aplikace -elektromontážní práce -kamerové, přístupové systémy -telefonní ústředny -revizní činnost -autotelefony (handsfree sady) -počítačové sítě.

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení. Výroba: -ocelové příhradové stožáry pro energetiku -ocelové osvětlovací a anténní stožáry -ocelové kontrukce. Služby: -transformátory -prodej, opravy, ...

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení -domovní a průmyslové elektroinstalace. Oprava, prodej: -transformátory. Ocelové příhradové stožáry pro nergetiku a konstrukce.

Montáž, prodej a servis: -tepelná čerpadla -fotovoltaické elektrárny -hromosvody.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce, rekonstrukce a opravy stávajících rozvodů, zhotovení nových rozvodů vč. přípojek NN pro všechny objekty.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Zajištění projektování, dodávky, zkoušky a uvedení do provozu investičních celků pro energetiku.

Nabízím své služby, znalosti, poradenství v oblasti revizí elektrických zařízení, strojů, instalací a hromosvodů objektů, elektrických spotřebičů, ručního nářadí. Ve formě jednotlivých zakázek nebo smluvního vztahu o dlouhodobější spolupráci, s vytvořením registru revizí, jeho následné vedení, aktualizace, s hlídáním termínů provádění revizních ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.