Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Projekce a poradenství - elektroinstalace Poskytuje - komplexní služby v oblasti elektroinstalačních prací na klíč včetně revizí, projekce, poradenství a realizací Prodej, maloobchod, montáž a servis - centrální vysavače HUSKY

Elektroinstalační práce - revize

Revize bez omezení napětí ve třídách A, B, C Revize - hromosvody.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Provádí: -zemní práce -řezání asfaltu -řezání betonu -telekomunikační sítě na klíč -podvrty, protlaky vozovek -pokládky inženýrských sítí -zřizování přípojek telefonu a ISDN -montáž slaboproudých rozvodů v bytové výstavbě -asfaltování drobných akcí -stavba a údržba místních rozhlasů -vytyčení podzemních ...

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -zabezpečovací a požární signalizace -strukturované kabeláže -kamerové systémy -elektroinstalace.

Provádíme: - elektromontáže - montáže a údržba veřejného osvětlení a místních rozhlasů - elektroinstalace.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Elektromontáže.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Montáž, revize, servis: - elektrická zařízení.

Oprava, montáž, instalace, údržba: -elektro -elektrické zařízení.

Poskytujeme rozsáhlou nabídku eletroslužeb a servisních prací pro byty, menší sklady a administrativní budovy, průmyslové haly i budovy. Není problém zajistit služby v oblasti televizní a satelitních rozvodů. Dále nabízíme realizaci počítačových sítí pro Váši firmu, dům či byt. Elektroinstalace všeho druhu, přípojky nízkého napětí, domovní ...

Montáž, opravy, revize: - elektro.