Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Konstrukce a výroba: -elektrické rozváděče do 1000V -řídící rozváděče pro pracovní stroje -řídící rozváděče pro výrobní linky pro těžké obráběcí stroje a kovací lisy -elektrické rozváděče pro distribuci elektrické energie pro rekonstrukce skláren -řídící rozváděče pro čistírny odpadních vod -řídící a ovládací rozváděče pro systémy ...

Elektroinstalace Slaboproudé rozvody Měřící a regulační technika Výroba rozvaděčů Poradenství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - montážní a servisní elektro práce - demontáž a zajištění ekologické likvidace staré instalace a komponent - dodávka, montáž a uvedení do provozu - připojení na ostatní technologie (vytápění, silno i slaboproud, měření a regulace) - měření a regulace - protipožární ...

Nabízené služby: -revize vyhrazených elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu -revize pracovních strojů, ručního el.nářadí a spotřebičů. -zpracování projektové dokumentace -výroba rozváděčů -návrh a montáž řízení pracovních strojů, MaR -montáž elektrické instalace a hromosvodů včetně prostředí s nebezpečím výbuchu -návrh, ...

Projektování, elektroprojekce, realizace: - elektronika obráběcích a speciálních strojů. Návrhy hardware včetně plošných spojů.

Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

Revize - elektrické spotřebiče Revize - elektrické zařízení do 1000 V - stroje, přístroje Revize - hromosvody Revize - rozvaděče Revize - ruční elektrické nářadí

Montáže a opravy: - sdělovací kabely místní a dálkové sítě - vnitřní rozvody, sdělovací sítě - počítačové sítě - rozvody kabelů - přeložky sdělovacích a zabezpečovacích kabelů - domácí telefony - rozvody - ústředny.

Elektroinstalační práce Připojení k internetu Výstavba a správa - datové sítě

Nabízíme Vám: - realizaci moderního bydlení s využitím nejnovějších technologií a designů, ale zároveň v příznivé cenové úrovni. Naše řešení je vždy realizováno přesně na Vaše požadavky. Naše technologie jsou vhodné nejenom do nových domů, ale také do stávajících bytů. Samozřejmě i do bytů "panelákových". Nabízíme Vám moderní, komfortní ...

Montáž a oprava: -hromosvody a uzemnění.

Elektroinstalační práce Služby hodinového manžela Drobné zednické práce Zámečnické práce Instalatérské práce

Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál: -kabely, vodiče -ovládací prvky, zásuvky, vypínače -prodové chrániče -přepěťové ochrany -rozvodnice a rozvaděče včetně příslušenství -lišty, trubky -instalační krabice -svítidla -parketové vypínače a přepínače -kabelová oka a spojky -prodlužovací kabely ...

Montáž - alarmy - zabezpečení Elektroinstalační práce - revizemontáž - alarmy - zabezpečení

Montáže a opravy elektroinstalací. Nové elektroinstalace v bytech i domech, výměna rozvaděčů, jističů, stykačů, opravy stávající elektroinstalace, výměna zásuvek, vypínačů, světel a revize elektro zařízení domácností.

Hromosvody. Montáže, opravy, revize: - hromosvody na všech typech střech Výškové práce. Čištění okapových žlabů. Nátěry střech. Lepení IPY na rovné střechy.

Provádíme: - projekce, inženýring, servis - silnoproud a slaboproud.

Slaboproudé instalace, servisujeme a provádíme zabezpečovací a kamerové systémy, televize a satelity.

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Elektroinstalační práce: - rodinné domky byty, výrobní provozy, kancelářské prostory - výstavba kabelových sítí - výroba rozváděčů do 1000V.

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Elektroinstalace Solární technika Stavební práce

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Práce: -oprava a instalace domovních rozvodů -montáž, oprava a údržba elektrických zařízení -kontrola elektrických spotřebičů -zajištění revizí elektrických zařízení.