Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.

Udělen certifikát ČSN EN ISO 9001:2001. Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení pověření TÚ pro práce v JTS. Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Výroba, instalace, opravy: -elektronická zařízení -elektrické stroje a přístroje. -vzduchotechnika -chladící ...

Montáž a servis: -měřící a regulační technika. Výroba: -NN rozvaděče. Výstavba investičních celků: -měření a regulace technologických celků -automatické systémy řízení -průmyslové a domovní elektroinstalace -systémy protipožární ochrany -elektrovýroba -automatizační technika -polní instrumentace -montáž a dodávka Moeller ...

Práce. -natěračské -malířské -stavební úpravy, dokončovací stavební práce -sádrokarton, fasády -rekonstrukce kuchyně, koupelny, obklady -kladení podlahy, krytiny -kuchyňské linky a truhlářské práce -elektro do 12 kV.

Elektrikářské práce: -elektroinstalace -rekonstrukce -přípojky -opravy -přihlášky k odběru -revize.

Práce: -elektroinstalační -montáž elektro -projekční činnost -silnoproudé rozvody -slaboproudé rozvody -protipožární ochrana -revize.

Naše ryze česká společnost je prodejcem a distributorem výrobků několika zahraničních firem. Naší hlavní náplní je maloobchodní, velkoobchodní, elektromontážní a poradenská činnost a v oblasti LED osvětlení, za využití celéhoho portfolia produktů LED technologie jako jsou LED žárovky, LED trubice, LED reflektory a další ... s vlastním provozem ...

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Práce: -elektromontážní -všechny typy elektroinstalací NN -opravy, revize elektroinstalace -regulace.

Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace

Služby: -veškeré elektroinstalační práce.

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Energie ze slunce. Výroba, projekce, prodej, montáž, servis: -horkovzdušný sluneční kolektor SANY -sluneční kolektory -solární kolektory -fotovoltaické moduly -tepelná čerpadla -ohřev teplé užitkové vody -ohřevy bazénů -vytápění domů (objektů) -výroba elektrické energie -dvanáctivoltové (12V) spotřebiče na energii ze slunce a ...

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -elektromontáže -elektroinstalace -zemní práce

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Provádění stavebních, zednických, elektroinstalačních a instalatérských prací, dodávky rd na klíč, rekonstrukce objektů a staveb.

Zabýváme se dodávkami a výstavbou elektráren z obnovitelných zdrojů energie pro domácnosti i firmy. Provádíme projekci a realizace elektrozařízení a elektroinstalací. Realizujeme přestavby a rekonstrukce elektrických zařízení NN i VN.

Tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, výchozí revize: -elektroinstalace -měření a regulace. Opravy: -energetické stroje a zařízení. Montáž: -průmyslové stroje a zařízení. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -haly -střešní a obvodové opláštění -polykarbonátové světlíky -atypické ocelové konstrukce -NEREZ KONSTRUKCE, ...