Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Práce, montáž: - zabezpečovací systémy, - kamerové systémy, - slaboproudé systémy, - inteligentní elektroinstalace, - aplikovaná elektronika. Fakturační adresa: Revoluční 78, 400 01 Ústí n. L.

Práce: -elektroinstalační

Práce: -elektroinstalační -přestavby interiérů -přestavby koupelen a wc

Rekonstrukce: - domy - byty - koupelny Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace

Montáž, revize a opravy elektra Výroba - elektrická zařízení Opravy - hračky - modely

SALTEK je česká firma specializující se na vývoj a výrobu přepěťových ochran. Výroba dle ISO 9001. Komplexní ochrana proti přepětí: - přepěťové ochrany a svodiče bleskových proudů - chráněné zásuvky - ochrana: - signálové linky, telekomunikace, radiokomunikace a bezdrátové připojení k internetu, datové sítě a ...

Elektromontážní práce Servis - elektrické zařízení

Navrhujeme a montujeme hromosvody, uzemnění a jímací systémy. Osobně projdeme objekt a najdeme řešení pro elektroinstalace, rozvody i nové potřeby majitelů. Provádíme povinné revize.

Rekonstrukce koupelen, bytových jader, sádrokartóny, obklady a dlažby, zateplení fasád a domů, výstavba RD, rekonstrukce domů, veškeré zednické práce, elektroinstalace, vodoinstalace, tesařské práce.

Prodej, montáž a servis: - vybavení pro velkokuchyně - elektroinstalace, vzduchotechnika a konvektomaty.

Provádíme: zateplování budov fasády stavby rodinných domů půdní vestavby rekonstrukce bytových i nebytových prostor dokončovací stavební práce ostatní zednické práce Zrekonstruujeme Vám: bytové jádro koupelnu kuchyň a to vše včetně: instalatérských topenářských elektroinstalačních prací Více zde: ...

Elektroinstalační a elektromontážní práce Opravy - elektrická zařízení nízkého i vysokého napětí

Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce, opravy. Prodej, montáž, servis a poradenství - zabezpečovací zařízení Prodej a montáž - antény Prodej a montáž - TV technika Prodej, montáž, servis a poradenství - radiostanice Servis a poradenství - antény Servis a poradenství - TV ...

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Nabízíme služby: - elektroinstalace na klíč - poradenská činnost - projekční činnost - přístupové systémy - revize - hromosvody.

Činnost: - elektroinstalace - zámečnictví - kovářství.

Montáž, dodávka: - zabezpečovací a kamerové systémy - telefonní ústředny, - datové sítě - televizní a satelitní rozvody. Elektroinstalační práce.

Práce: - elektromontážní a elektroinstalační práce.

Montáže, oprava, revize: - hromosvody.

Montáž, rekonstrukce, projekce, revize: -elektrické zařízení. Elektroinstalace.

Elektromontáže. Elektroinstalace.

Elektromontážní práce včetně revizí.

Montáže, revize a opravy elektroinstalací.