Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontážní práce - realizace a provoz fotovoltaických elektráren - montáž klimatizace s bezdrátovým dálkovým ovládáním - montáž a instalace tepelná čerpadla.

Výchozí, pravidelné a mimořádné revize: - elektrických zařízení do 1000V - hromosvodů - elektrických spotřebičů - elektrického nářadí. Elektroinstalace: - bytové jednotky - rodinné domy - průmyslové objekty. Slaboproudé instalace.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Montujeme a provádíme opravy a revize elektrických zařízení jako jsou veřejná, interiérové nebo zahradní osvětlení, veřejný rozhlas, rozvody elektřiny v budovách, výstražné a kamerové systémy. Práce, montáž: -elektromontáže, elektroinstalace: -montáže, opravy a revize elektrických ...

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Služby, práce: -revize elektroinstalací do 1000V objekty tř. A a tř. B -revize el. spotřebičů a nářadí -revize hromosvodů.

Služby: -projekční činnost ve výstavbě-silová elektrická zařízení.

Revize elektrických zařízení, elektroinstalací, hromosvodů a strojů. Projektování elektroinstalací rodinných domů a mobilních obytných kontejnerů. Provádíme opravy v rámci závad v revizní zprávě a montáže elektroinstalací.

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pro vodní systémy -čerpadla -úpravny vod -filtrace vody -tlakové nádoby -čerpadla pro zasněžování -expanzomaty.

Elektromontáže. Práce: -elektromontážní, elektrikář -venkovní sítě nízkého napětí -elektrické přípojky nízkého napětí -elektroměrové rozvaděče -vnitřní elekroinstalace.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení domovní elektroinstalace, průmyslová elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, hromosvody

Maloobchod: - satelitní technika GRUNDIG, Schwaiger, Homecast, Smart - prodej a instalace kompletů pro individuální příjem služby SKYLINK Instalace společných TV rozvodů (STA). Instalace optických SAT, TV vedení. Instalace kabelových vedení, správa a jejich údržba. Rekonstrukce bytových domů. Instalace hotelových systémů. Instalace ...

Dodávky, montáže, opravy, revize, zkoušky: - vyhrazených elektrických a plynových zařízení včetně techniky detektorů uniku plynu a CO.

Návrhy, dodávky, montáž a servis: -slaboproudých zařízení, slaboproudé rozvody -zabezpečovací a požární systémy, EZS, EPS -zabezpečení zboží proti krádeži -kamerové systémy, digitální záznamy -telefonní ústředny, ISDN, ADSL, telefony, faxy -strukturovaná kabeláž -kontrola přístupu a docházky -domácí telefony, audio, videotelefony ...

Montáž kompletní elektroinstalace, od projektu, přes realizaci až po předání zákazníkovi.

Montáže, instalace: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -průmyslové televize -ozvučovací a telefonní systémy -kontrola vstupu, vstupní systémy -počítačové sítě -slaboproudé rozvody -silnoproudé rozvody.

Projekce, výstavba: -fotovoltaické elektrárny na klíč Práce: -elektroinstalační

Práce, služby: - elektromontáže - stavební opravy a rekonstrukce - výkopové práce - inženýrské stavby - dopravní stavby - komunikace - zámkové dlažby - kanalizace - doprava.

Oprava, servis: -elektrické spotřebiče Práce, revize: -elektroinstalace

Řemesla, služby, montáže - silnoproudé a slaboproudé systémy, elektromontáže Dodávka, montáž - zabezpečovací a kamerové systémy - anténní a satelitní systémy - přístupové systémy a interkomy - ozvučení budov. Silnoproudé instalace: - kompletní realizaci pro rodinné domy - od položení zemnícího drátu až po finální dokončovačí ...

Autoškola - řidičské oprávnění skupiny AM, A1, A, B - kondiční jízdy - školení řidičů referentů - vrácení řidičského průkazu Elektroinstalace Provádění elektroinstalačních, elektromontážních a veškerých prací elektro. Domovní i průmyslové silnoproudé i slaboproudé elektrikářské práce. Revize elektro a hromosvodů.

Elektroinstalace. Práce, montáž, instalace: -hromosvody + revize -elektromontážní, elektroinstalace: -kompletní dodávka pro byty, rodinné domy a průmyslové objekty -zabezpečovací systémy -televizní a satelitní rozvody.

Elektromontáže. Slaboproudé elektroinstalace, elektrozvody. Oprava, servis: - elektrické spotřebiče - vysavače.

Výroba, prodej, montáž: -montované komíny nerez hliník. Práce: -vložkování komínů všemi materiály -certifikované revize komínů -zámečnické -pokrývačské -stavební -výškové -zateplení fasád. Návrhy, stavba, výstavba, montáž, realizace: -komínové systémy -montované komíny. Rekonstrukce, opravy: -komínová tělesa v ...