Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Stavební činnost, stavebnictví, stavební práce: -zednické práce, zedník -stavby, výstavba domů, domy na klíč -půdní vestavby -zateplování fasád -hydroizolace - balkóny, terasy -sádrokartony -bytová jádra - přestavba, rekonstrukce -vodoinstalace. Oprava: -železobetonové konstrukce.

přerušení: od: 28.11.2012 Zateplení - základy - základové desky Stavba - základové desky.

přerušení: od: 18.12.2013 Izolace plochých střech, teras, garáží i proti zemní vlhkosti modifikovanými asfaltovými pásy.

přerušení: od: 17.7.2013 Zateplování budov. Rodinné domy na klíč - rekonstrukce Stavební práce - opravy fasád.

přerušení: od: 10.1.2011 Izolační práce - tepelné a zvukové izolace.

Zateplování rodinných domů. Vyklízecí, bourací práce.

přerušení: od: 30.10.2013 Zateplovací systém: -dekorativní omítka -sádrokartonářské práce -veškeré stavební práce -obkladačské práce

Výstavba, stavitelsví: -rodinné domy -dřevostavby -klasické domy -nízkoenergetické a pasivní domy -komerční budovy. Nákup, prodej: -pozemky -stavební materiál.

Služby: -stavební práce -zateplovaní -rekonstrukce.

Dřevostavby, stavební činnost, firma, montážní práce -nízkoenergetické, pasivní domy -střešní okna -izolace -plovoucí podlahy -sádrokartony, kazetové systémy -zateplování budov -suché stavby.

Stavebnictví, stavební práce: -interiér i exterié -hrubá stavba vč. střechy -rodiné domy i bytové jednotky -demoliční a bourací práce -zemní, výkopové a rovnací práce-ruční i strojní -odvodnění ploch, chodníky, dlažba, cesty, inženýrské sítě, okrasné ploty -zarovnání a zpevnění terénu, parkoviště, sportoviště -přípojky a ...

Komplexní stavební činnost: -střecha na míru - výstavba či rekonstrukce střechy: -šikmé střechy - tesařské, klempířské, pokrývačské práce -ploché střechy - hydroizolace rovné střechy -prodej a montáže - sádrokartony Knauf a Rigips -půdní vestavby.

Ukončen dne:03.06.2014 Společnost provádí na klíč: -vodotěsné izolace: -izolace a opravy střech včetně zateplení -pokládka asfaltových šindelů -zelené střechy -izolace proti zemní vlhkosti a radonu -tlakové izolace a izolace bazénů -používané materiály: -na střešní izolace: -PVC fólie Flagon -PVC folie ...

Nabízíme: -izolace z konopného vlákna s vynikajícími tepelně - akustickými izolačními vlastnostmi, ověřenými certifikovanou zkušebnou. -ekologický materiál pro stavbaře -konopná izolace nabízí široké využití v krovech, stropech, podlahách, vnitřních i vnějších stěnách -proces výroby je energeticky nenáročný a nezatěžuje životní prostředí.

Služby: -hydroizolační práce.

Stavební práce, stavební firma. Stavební, zateplovací a řemeslné práce a rekonstrukce domů a bytů, domy, byty.

Datum zániku:23.07.2014. Izolační práce Pokrývačské práce

zánik poslední živnosti: 8.11.2014. Zakázková výroba krbů, prodej, montáž: -venkovní krby -vnitřní krby. Rekonstrukce interiérů. Izolatérství. Komíny. Krbové kamna. Zastřešení.

Stavební práce: -zateplování budov -sanace zdiva proti vlhkosti -zednické -obkladačcké.

Provádíme veškeré zednické práce, obkladačské práce a stavební práce v Brně a okolí. Pro veškeré naše práce jsme schopni zajistit potřebný stavební materiál i s dopravou. Naší prioritou je profesionální přístup k práci, dodržování smluvených termínů a spokojenost zákazníka. Zednictví - Brno a okolí provádí: veškeré rekonstrukce, stavby RD, ...

Práce: -stavební -stavba domů na klíč -zateplení fasády -obklady -dlažby -malby -nátěry.

Klempířství a oprava karoserií, izolatérství Pokrývačství, tesařství. Zrušeno 03/2014 s likvidací.

Výstavba rodinných domů na klíč -občanské stavby -průmyslové stavby -vnitřní rekonstrukce -zateplování -zajištění stavebních řemesel i pro stavební firmy -kompletní rekonstrukce, půdní vestavby.